fredag 19 februari 2016

hälsoblogg - en glad amatör

Jag har tänkt ett tag nu och inser att mitt fokus mer och mer ligger på träning och hälsa rent privat (där har jag givetvis fortfarande massvis kvar att lära) och för att komma till sin rätt behöver bloggen också förändras för att genomsyra mig och mitt intresse. Att skriva om något utan att egentligen riktigt fokusera eller ha sitt hjärta bland orden är inte rätt ... och jag känner att en omvandling från vardaglig till en alltmer tränings- och hälsoinriktad blogg kommer att ge mig mer kunskap och engagemang, inte bara för bloggen utan också för min personliga träning. Win win med andra ord.

Lite skrämmande känns det allt. Jag menar,

Det finns redan en uppsjö tränings- och hälsobloggar. Bra, väletablerade, stora, inspirerande ... och jag är bara en glad amatör (och det är väl okej?!). För den saken skull betyder det inte att jag inte kan få ta plats och att jag inte är värd att göra om min blogg till en hälsoblogg. Vi har alla gjort den resan, någon gång - och min startar NU!

Häng med en driven och glad amatör ut i hälsospåret - det kommer att bli kul.


5 kommentarer:

Junitjej sa...

Det är kul med hälsobloggar. Det är mycket inspirerande och jag följer din!

znogge sa...

Kul! Jag tror att du kan vara mycket inspirerande så visst finns det plats för dig också :D

Kram

Anonym sa...

Svenskarna tycks ha blivit helt träningsgalna.
Förr i tiden betydde order TRÄNA, att man tränade
för att vara med i en tävling. Nu ska det tränas
och tränas på den lilla fritid man har.

Ruth i Virginia

Christina sa...

Härligt, lycka till med din nya hälsoblogg!

Kram

Chen Jeje sa...

cheap air jordans
cheap tiffanys
cheap air jordan
air jordan retro
http://www.cheapairjordan.us
christian louboutin outlet
Cheap Jerseys Online
michael kors handbags
tiffany jewellery
christian louboutin shoes
nfl jerseys
basketball shoes
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors factory outlet
Air Jordan 11
tiffany and co uk
chrome hearts online store
http://www.chromehearts.in.net
http://www.michaelkors-outletwebsite.com
tiffany and co jewelry
tiffany and co jewellery