måndag 29 februari 2016

friluftsliv

Jag älskar det enkla som blir det storslagna och vackra. Att klä mig i fleece och underställ, ha minimalt med eller inget smink alls och bara rafsa upp håret i en fläta eller knut på huvudet. Att få bli ett med naturen, hålla mig aktiv och leva friluftsliv. Och framför allt

spendera tid med min familj!Det viktigaste och mest värdefulla av allt. De är de bästa dagarna i livet och stunder som lägger sig som balsam och bomull i mitt hjärta, stunder som är sann hälsa för mig och en lisa för själen. 


vovven som mer ser ut som en isbjörn ... dags för klippningjag är så tacksam


3 kommentarer:

Susanne sa...

Utomhusaktiviteter med nära och kära är härligt.

Biggeros sa...

Så mysigt ni har det ute och grilla korv finns inget bättre. Det finns så mycket utomhus aktiviteter som man kan göra. Det är inte för kallt ute utan det är kläderna som är för tunna:) Jag följde ett ett 24 dagars Squad program innan Jul. Det verkligen sporrar en när man känner sig tvingad... Nu gör jag plankan sidledets och rakt fram 4-5 ggr i veckan. 30 min fys och arm/ benträning. Jag måste komma i form till sommaren. Kram på dig:)

Fru Eriksson sa...

Woooo fantastiskt så härligt & ....
Så'n sötis lurvis ♡

/Nospuss & Kram!