måndag 1 februari 2016

drömbild

Det kan inte hjälpas men jag är en obotlig pliktmänniska som nästan måste brottas ner för att stanna hemma från jobbet. Någon annan måste bestämma över mitt huvud att, nu är det dags att ta en sjukdag. Med feber i kroppen blir det tufft att jobba, det inser jag själv ... men det finns ju Alvedon! Samtidigt är måndagar min tuffaste dag i veckan, rent schemamässigt och jag gör klokast i att varva ner hemma. Helgen var trots allt bara en lång transportsträcka av förkylning och feber och gav knappast chans till återhämtning. Så ... jag stannar hemma och mår dåligt för att jag inte är på jobbet och gör min plikt. Men i morgon kan ingen stoppa mig. Jag ska på krismöte på skolan då och eftersom jag var på semester sist det begav sig är det jag som sitter rak i ryggen vid konferensbordet i morgon. Basta!


Idag tar jag det lugnt i soffan och läser och skriver. Och målar upp min drömbild av mig - på gymmet. Å vad jag längtar dit! Längtar efter att få ta ut mig till max, gå in i min egen lilla bubbla av uthållighet och sedan ... träningsvärken.