söndag 14 februari 2016

all ♥ day

Den här helgen innebär jobbnatt för Chris så därför firade familjen alla hjärtans dag redan i går. Träningar, aktiviteter, kompisar, läxor och hushållssysslor gör så himla ofta att vardagen inte erbjuder så mycket familjetid. Middagen äter vi i stort sätt hundra procent alltid tillsammans men ofta blir det ju att vi får kasta i oss maten för att några av oss (eller alla) ska iväg på något sen. Men lördagar är just den här terminen vår lilla fristad. En dag helt off från aktiviteter och är därför extra omtyckt.


Igår hade vi bokat in ett Göteborgsbesök. Stan som inte ligger särskilt långt bort ifrån vår men som vi ändå besöker rätt så sällan. Jag är ingen storstadsmänniska alls egentligen, även om pulsen korta stunder kan kicka igång mig ... men mest blir jag bara stressad faktiskt. Och längtar ut i naturen i stället. Till tystnaden. Ljud och en massa människor får mig att bli stressad och irriterad.


Vi shoppade lite, bara kläder, på Lager 157 och inne i Nordstan fast för egen del blev det ingenting faktiskt (mer än godis till filmen, höhö). Men först en burgare på Donken för idag lekte vi onyttiga familjen. Det får man göra ibland!


Vi såg Den goda dinosaurien - i 3D vilket gav fina natureffekter. En film som var bra. Inte så där rolig som jag hade trott, inte heller barnslig vilket jag var rädd för att Indra och Liam skulle tycka, utan mer lite sorglig och djup. Men riktigt bra. Barnen gillade också så alla var nöjda.

Sen var det raka vägen hem till Mellomys. Även denna vecka gick "rätt" låtar vidare till final. Även om jag också önskar att Isa hamnar där. Lindgrens låt var riktigt bra och jag fick god lust att börja dansa loss ...

Nu är det snart handbollsmatch (borta) för Indra och handbollsträning för Engla och Chris. Jag ska städa! och sen köra 7 minutes workout + lite annan hemmaträning med hantlar innan gymmet med Chris. Solen skiner och jag är full av energi!
3 kommentarer:

znogge sa...

Ibland bara måste man unna sig och vara onyttig. Lite av guldkanten på tillvaron ;-)

Kram och fin alla hjärtans dag!

Ama de casa sa...

Vilket trevligt firande! :-)

Fast Krista var VISST bra! (Tycker jag som lever kvar i Schlager-världen... ;-) )

Home2tiny sa...

Vilken mysig alla hjärtans helg. Kramisar Tina