fredag 29 januari 2016

frågor och svar

Vad behöver du mest just nu? Just nu längtar jag tokmycket efter min soffa! Jag är förkyld och känner mig febrig så jag hade önskat att arbetsdagen var över redan nu och helgen tog vid.

Vad tror folk om dig? Att jag är vansinnigt ambitiös och driven, vilket är sant och att jag är positiv och oftast glad, vilket också stämmer. Sen tror de många gånger att jag är bra mycket yngre än vad jag är, vilket jag tar som en komplimang.

Snarkar du? Needå! Haha ... (Enligt Chris snarkar jag HUR mycket som helst ibland).

Brukar du skratta för dig själv? Ja, haha. När jag lyssnar på Wahlgren's & Wistam's pod (när jag tränar eller promenerar) kan jag ibland inte hejda mig utan skrattar rakt ut. De är så över förväntan roliga.

Kramar eller kyssar? Kramar. Massor av kramar. Men kyssar är ju underbara de också.

Vad lyssnar du på just nu? Jag sitter i personalrummet på rast. Så här är tyst förutom trafiken ute på gatan och några kollegor som går förbi utanför.

Vad har du gjort idag? Jag har jobbat ... det gör jag fortfarande några timmar till. Senare idag hade jag gärna gammat, men tror jag måste lyssna till kroppen och avstå. Men ett glas vin eller två och en god middag väntar tillsammans med familjen i kväll. Härligt.

Vad gör du just nu? Jag har rast.

Hur svarar du i mobilen? Det beror helt och hållet på vem det är som ringer.

Antal timmar sömn inatt? Oj ... nästan nio timmar blev det nog.

Vilka yrken har du haft? Vårdpersonal och lärare.

Favoritdryck på morgonen? Vatten och en stoooor latte.

Vilken film såg du senast? Del 1 i Sagan om Ringen eftersom kidsen var sugna ... jag flippade dock mest med min telefon. Tycker bättre om boken och blev faktiskt sugen på att läsa om den nu. Ser inte så mycket på film eller teve ... men börjar bli sugen på en biokväll. Men går det något bra just nu? En man som heter Ove? Boken var ju underbar i alla fall.

När brukar du oftast gå och lägga dig? Beror på om jag ska jobba eller är ledig dagen därpå, såklart. Ska jag jobba lägger jag mig vid niotiden, annars kan det bli bra mycket senare.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag är gift med mitt första ögonkast så ja. Vi har våra ups and downs men vi hittar alltid tillbaka till varandra. Det är vi två. För alltid!1 kommentar:

Sofia sa...

Kikar in här och ser att ni hittat tillbaka till varandra, det gör mig glad - fastän jag inte alls känner er! Länge leve kärleken!! ��