torsdag 28 januari 2016

att lyftas

Rackarn's ... jag som nästan aldrig är förkyld har nu blivit det. Jag som hade sett fram emot att träna. Idag fanns värsta tillfället; antingen välja simning i en och en halv timma eller gymmet ungefär samma tid då det hade passat så bra med övriga familjens program. Liam har bytt karateklubb och hoppat på den nyöppnade klubben med inriktning fighting. Det innebär längre träningspass och tre dagar i veckan i stället för två. Kul tycker jag ... att han tycker att det är så kul alltså. Idag ska även Chris provträna så snart kanske jag har två karatekillar. 

I stället för träning bäddar jag ner mig med en kopp te och en bok i soffan. Lite trist när jag hade velat göra en repris av tisdagens undersköna träningspass men så är det. Nu ska jag kurera mig.

Så skönt att det är fredag i morgon. Det har varit en trött vecka (men rolig) och jag behöver vila. Bara jag inte gör som förra fredagen och somnar i soffan direkt efter middagen. Det var ju som att bli snuvad på den bästa kvällen på hela veckan. Det vill jag inte göra om!


Idag blev det lite övertid på jobbet då jag hade bokat in ett möte efter arbetstid. Eftersom jag är relativt nybakad lärare var det första gången jag höll i den här typen av möte och jag var lite prestationsnervös innan. Men allt kändes bra och nu är jag mest uppfylld av lust och stolthet. Fick fint beröm av specialpedagogen och det lyfter enormt. "Tänk vad härligt, att ha så kompetenta och skickliga lärare som ser och fångar upp ..." Precis vad jag behövde i dessa lite trötta tider när jag helst av allt bara vill sova. Övertiden var väl värd.

Att lyftas i sitt arbete och få bekräftat att det jag gör är bra, det är så himla viktigt!

4 kommentarer:

znogge sa...

Så roligt att det gick så bra! Men man klarar och kan mer än vad man tror. Hoppas att förkylningen är snabbt övergående.

Kram

VisaLiza sa...

Fast det där att kunna somna i soffan en fredagskväll är onekligen lyxigt. Krya på dig! Kramar Liza

HönaPöna sa...

Hoppas du piggar på dej snart... fin fredag till dej!

Ama de casa sa...

Även om "soffan med en bok" lät som det bästa alternativet så hoppas jag att du kryar på dig snabbt!