torsdag 17 december 2015

tjuvarnas jul

Så där ja. Då var sista skoldagen gjord. I morgon är det skolavslutning och sedan är det J.U.L.L.O.V ... jag ska visserligen jobba nästan hela julen men det känns ändå så himla skönt med lite kortare arbetsdagar, lugnare tempo och däremellan några lediga dagar såklart. Kommer jobba måndag och sedan bara några timmar på tisdag, sedan är det begravning och därefter ledigt över jul men sen på't igen. Fritids är ju öppet och kräver sina lärare.

Sista skoldagarna har varit fulla av julpyssel, bakning, fika och julmys. I två dagar har vi tittat på Tjuvarnas jul - Trollkarlens dotter - en riktigt mysig, spännande och bra film. Minns du julkalendern som gick förrförrförra året (nåt sånt tror jag det var) - det var ju Tjuvarnas jul och så underbar den kalendern var. Julkänslor på hög nivå!


Det känns lite som om jag kommit ner i varv nu - inte för att jag varit stressad eller uppvarvad på något negativt sett, mer bara som att jag kanske kommer att få julkänslor mycket snart. Dessutom är jag ganska så trött så det ska bli riktigt skönt med några dagar ledigt.

Avslutade arbetsdagen med ett riktigt skönt pass på gymmet tillsammans med min kompiskollega. Hela kroppen gick vi igenom och nu sitter jag här helt tröttmosig och gosig så som alltid efter ett härligt pass. Gymmet är bäst - på så många sätt. Där släpper jag alla tankar, tar hand om min kropp, får endorfiner, mår bra, bygger muskler, slimmar ... sa jag mår bra?! Skulle lätt kunna gymma varje dag minst 1,5 timmar i stöten. Sen räcker ju tyvärr inte tiden till för det ... 

7 kommentarer:

Christina sa...

Jag jobbar sista dagen idag, kommer att ha en del hemarbete med mig men ändå att njuta av ledigheteten... Nu är man trött och vill bara ha sina lediga dagar så att man kan skapa julkänsla <3

Ha det fint! Kram

Ama de casa sa...

Skönt med lite ledighet i alla fall :-)

Villa Ell sa...

Skönt att få lite ledigt!
Tjuvarnas jul är ju fantastisk bra, bättre än årets i alla fall

Trevlig helg

kram

Znogge sa...

Skönt att du får några lediga dagar i alla fall! Själv är jag ledig 19 dagar nu och det känns gott!

Kram

mitt liv som jag sa...

Härligt med nalkandes julledighet!
Jag älskar Tjuvarnas jul, både filmen och julkalendern :).
Kram Jennifer

方松腾 sa...

mulberry outlet online
mac makeup
replica handbags
ugg outlet
converse sneakers
canada goose coats
iphone cases
coach outlet store
hermes belt for men
ugg boots
cheap mlb jerseys
nhl jerseys wholesale
asics
cheap toms
michael kors outlet online
nike air max 2014
ferragamo shoes
michael kors handbags
hermes bags
moncler jackets

方松腾 sa...

mulberry outlet online
mac makeup
replica handbags
ugg outlet
converse sneakers
canada goose coats
iphone cases
coach outlet store
hermes belt for men
ugg boots
cheap mlb jerseys
nhl jerseys wholesale
asics
cheap toms
michael kors outlet online
nike air max 2014
ferragamo shoes
michael kors handbags
hermes bags
moncler jackets