tisdag 15 december 2015

sponsrad video: ÖoB – återvinning

..

Jag undrar många gånger över manusförfattarna till ÖoB's reklamsnuttar. De måste ju ha dökul när de sätter ihop alla dessa ordvitsar. Undrar om de träffas tillsammans och brainstormar en fredag på after work och kör hela veckans arbete en enda kväll, haha.

Återvinning är ett smart spartips och i år blir det inget nytt julpynt för vår del utan vi kör på förra årets julgranskulor, DIY-målade bockar, hemstöpta ljus och ljusstakar. Däremot är det annat som måste shoppas inför jul. Gottebordet med massor av choklad i alla dess smaker och former fyller jag till exempel gärna på från ÖoB. En eller annan julklapp kan också slinka med i korgen.

Sist jag var på ÖoB såg jag att de har mitt favoritbudgetmakeupmärke - Wet n' Wild, något jag annars brukar bunkra upp med när jag shoppar på Ullared. Nu behöver jag inte åka så långt för en ny mascara. Perfekt. Ett spartips det också.

det här är ett sponsrat inlägg