fredag 4 december 2015

sponsrad video: the new Oral-B Electric toothbrush with Bluetooth Connectivity

..

Jag var hos tandläkaren för bara några dagar sedan och som alltid blir jag lite extra nojig med tandtråd dagarna innan .... även om jag alltid är duktig på att borsta och peta runt bland garnityret. Den här gången hade jag tack och lov inte så mycket tandsten för det tycker jag gör så ont och ilar så läskigt att ta bort. Däremot har jag några visdomständer som sitter lite bökigt till och är svåra att hålla rena. En god tandhygien är så viktigt och även om jag fick "nytt förtroende" att ta hand om mina tänder ett år till vill jag mer än gärna bli en ännu bättre tandborstare. Med en eltandborste från Oral-B Smartserien med Bluetooth 4.0-teknik får man en tandborste som har en app kopplad till sig. Med hjälp av den håller man koll på sina tandborstningsvanor, man blir påmind att använda tandtråd och slipper hetsgrejsa dagarna innan tandläkarbesöket. Appen säger också till när det är dags att byta borsthuvud vilket jag vet att jag gör på toook för sällan. Skämskudde.

det här är ett sponsrat inlägg