lördag 12 december 2015

luciasim

Så var det dags för årets luciasim med efterföljande KlubbMästerskap i fjäril- och bröstsim. I år var det extra speciellt, dels för att Indra var en av tärnorna, dels för att det här är sista tävlingen i ASLS eftersom hallen stänger ner på grund av omfattande renovering och utbyggnad. Klubben har spridit sina simmare till närliggande hallar och om Indra skulle fortsätta skulle det betyda att hon skulle få träna för GöteborgsSim och ha sina träningar tre dagar i veckan i Valhalla. Logistisksmässigt fungerar det inte. Tyvärr. Så nu går en simmarkarriär i graven. Lite vemodigt. 

Nu blir det istället fullt fokus på handbollen med en helhjärtad satsning. Extra kul är kanske att även Engla börjat träna handboll så att Indra vid sidan av sin egen träning kan stötta upp och träna de yngre tjejerna ibland. Hon gör ett kanonjobb.

Efter jul är det således handboll för döttrarna, ridning för Engla och scouter samt karate för Liam som gäller. Inga fler simmarbarn. 


Vackert luciatåg som trampade vatten i 30 minuter till ett fantastiskt program som rörde mig djupt i hjärtat. Duktiga tjejer.