lördag 12 december 2015

julfest

Efter att ha fått ett sådant tragiskt besked i början av veckan har jag gått som i en bubbla för att skärma av och klara av att fungera. Barnen ringde mig i måndags och berättade om min förre detta kollega (vi började samtidigt på mitt förra jobb och slutade samtidigt för att byta kommun och hon fick jobb på mina barns skola). Nu finns hon inte längre bland oss. Det fick jag veta när barnen ringde mig mitt på dagen i måndags. Sedan dess har allt känts så konstigt och det har varit svårt att vara mitt vanliga glada och sprudlande jag ... Livet är så skört och det fick lov att bli en paus från orden härifrån också. 

Nu är jag tillbaka. Veckan avslutades med en trevlig och verkligen jätterolig personalfest i julens tecken. Hela idrottssalen var pyntad så fint med ljus och stjärnor. Även om inte alla kunde komma var det flera av mina fina kollegor som var där och det var precis vad jag behövde. 


Om någon timma väntar ännu mer julfirande. Indra är tärna i luciasimmet och efter det är det tävling i 50- och 100 meter bröstsim ... och jag hoppas på att komma i lite, lite julstämning i alla fall. Luciasimmet brukar alltid vara så fint. 

3 kommentarer:

znogge sa...

Ja, livet är verkligen skört så det är tur att vi inte vet vad som väntar.

Kram

DEcdia sa...

En fd kollega till mig dog i somras, hon var bara ett år äldre än mig och fylld med cancer överallt. Det kan fortfarande hemsöka mig, hon var så levnadsglad dessutom.

Ama de casa sa...

Men så tragiskt...
Kram