lördag 14 november 2015

panikpackning

Jag reser imorgon (hjälp - är rädd för att flyga och har ångest över att jag ger mig iväg utan barnen) och inser att det är dags att börja packa. Jag har inte börjat med något förutom att jag samlat ihop ett gäng pocketböcker som ska med. Men jag tänker böcker, bikini, solbrillor, solskyddsfaktor, flippisar, en solklänning, linnen, kjolar och varma kläder för norra delen av ön (har tänk att åka tillbaka till Masca, Teide och dessutom besöka huvudstaden samt ta en tur till grannön La Gomera, men där tror jag inte att det är så kallt), träningskläder, dator, mobil, laddare och ... ja, så mycket mer märkvärdigt än så behöver det inte vara. Det går nog snabbt. 

Även om det kommer att vara galet jobbigt att vara utan barnen kommer det också vara så skönt att komma till solen och värmen. Temperaturen just nu ligger i runda slängar på 25 grader och det ska bli så skönt att vräka ut min kropp i solen. Nu har jag tränat hårt några dagar på raken och jag märker av en svullnad i ena knäet/låret - crap. Men det ska nog lite sol och värme råda bot på och sen är jag som ny igen tänker jag. 


5 kommentarer:

Susanne sa...

Önskar dig en trevlig semester.

Ama de casa sa...

Härligt! Ha det toppenskönt nu :-)

Decdia sa...

Så skönt! Det mesta finns ju på plats så om du missar något så hittar du säkert det där.

znogge sa...

Det kommer att bli hur bra som helst!

Kram

Kolonilotta sa...

Hoppas flygresan gick bra och att du hade en jätte fin start på semestern igår när du kom fram.
Underbart att åka ifrån mörkret nu och få njuta av sol och värme!
Kram.