lördag 7 november 2015

have to do

Jag inledde helgen med en after work vilket egentligen inte var planen eftersom Chris jobbade natt och jag hade barnen ... men så var det en kollega med biljett som ångrat sig och då trillade jag liksom dit på en räkmacka. Tänkte att jag skulle stanna på fördrinken, maten och så där men så blev det återigen inte riktigt som planen. Dansgolvet och inga tankar lockade och sen blev det som det blev i och med att jag inte alls mår bra. Inte egentligen ... och jag känner mig dum. Värdelös. Hemsk. När jag sen fick en axel att gråta ut mot och en bästa vän i telefon kom vetskapen ifatt mig. Trots allt jag gör, känner och tänker har jag en familj med blodsband och vänskapsband som finns där för mig. Alltid. När jag faller och ramlar isär. Då finns det som är viktigast och mest värdefullt kvar runt omkring mig - och det känns som jag inte förtjänar dem. Så hjärtat sväller. 

Nu ska det vända. Jag ska leta upp mig själv och må bra. Må bra tillsammans. Det finns saker jag värdesätter långt mer än allt annat även om jag vet att jag måste gå igenom vissa saker för att hitta ro. Jag är på väg dit ... men det måste få ta lite tid. Jag tror jag landar snart. Men inte ensam. Inte utan hjälp och stöttning.

Jag måste förändra vissa delar av mig själv. Förbättra. 
Bli bättre på att prata och släppa in till exempel - och på att ta för mig.
7 kommentarer:

znogge sa...

Att hitta sig själv är nog en bra grund som krävs för att förändra i rätt riktning men lätt är det inte. Det kan nog bli en och annan omväg men bara man hittar rätt till slut så.

Kram och lycka till.

Mita sa...

Ja det gäller att hitta rätt, stanna upp och börja tycka om sig själv, inte det lättaste....
Kramar♥

Decdia sa...

Det krävs med upp och nedgångar innan man kommer i mål!

Mittgodastefinaste sa...

Styrkekramar till dig kära bloggvän!

//Jenny

Hemma på Sjuan sa...

Viktigt att tycka om sig själv. Mycket tänkvärt citat. Kram

Susjos sa...

Å viktigt att man ser till att få hjälp att få balans igen, med stöd så grejar man det!!! Varma kramar!!!

风骚达哥 sa...

20151208 junda
moncler outlet
louis vuitton handbags
cheap ugg boots
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
kate spade outlet
ralph lauren pas cher
nike trainers
cheap uggs on sale
kate spade outlet
nike tn
michael kors handbags
air jordan uk
burberry outlet online
juicy couture
soccer jerseys
pandora charms
air max 95
oakley vault
cheap jordan shoes
burberry outlet
ghd
coach outlet
mizuno running shoes
true religion jeans
christian louboutin
ghd hair straighteners
ed hardy outlet
polo ralph lauren
gucci borse
canada goose jackets
adidas outlet store
michael kors outlet
canada gooses jackets
longchamp bags
cheap oakley sunglasses
jordan 8
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets