torsdag 12 november 2015

first ishallen next gymmet

Den här dagen inleddes med ett besök i ishallen med mina elever samt parallellklassen. Mycket uppskattat. Det var många som aldrig åkt skridskor tidigare men jag måste säga att de alla besatt en hejdundrande kämparglöd. Ramla, upp igen, ramla, upp igen, ramla ... i en hel timme! Själv hade jag fullt upp med att snöra skridskor, serva eleverna med deras fika (många läskflaskor att skruva upp) och en utslagen mjölktand och mycket blooood. Men slutet gott ... 

Efter jobbet och middag blev det ett långt pass på gymmet. I går hade jag fokus på cardio/överkropp och idag fick det bli cardio/ben men lite mage och armar slank med trots allt. Riktigt härligt - det går verkligen bra nu. 

Nu har jag landat i soffan med min pudelvovve för en stunds avkoppling med en serie på Netflix innan nattinatti och veckans sista arbetsdag. Eller sista arbetsdagen på ett litet tag. För sen drar jag till Teneriffa och gottar mig i sol och värme. So long. 


5 kommentarer:

Bakom dörr nr. 11 sa...

Åh vad skönt med en resa och lite sol och värme,
det skulle man verkligen behöva.
Ha det riktigt skönt !
Kram Pia

znogge sa...

Trevlig resa när det blir så dags!

Kram

Home2tiny sa...

Ja det var inte igår jag åkte skridskor.... Njuuut nu av sol och värme och ha det bara sååå fantastiskt underbart. Kramisar Tina

Ama de casa sa...

Oj vilken dramatik! Att åka skridskor är inte alls så lätt. Och absolut INTE som att cykla (det där med att om man en gång lärt sig, så kan man). Jag tyckte att jag var ganska duktig på skridskor som barn. När jag försökte i vuxen ålder så var det som Bambi på hal is... :-)

DEcdia sa...

Jag minns att jag gillade att åka skridskor, tyvärr fick jag dock kramp i fötterna efter fem minuter... skridskor är inte gjorda för oss med ankfötter.