söndag 18 oktober 2015

ta hand om mig

Jag förstår inte varför jag inte köpt dem tidigare men igår hamnade de äntligen i shoppingkassen - världens goaste, mjukaste och varmaste fleecebrallor att hasa runt i hemma med onda ben. Helt enkelt perfekt och faktiskt rätt så glamoröst i sitt icke glamorösa tillstånd. Har smörjt in de värst onda lederna med värmande liniment och känner mig som Sara 90 år. Nästa vecka kommer att inledas av minst två sjukdagar också. Jag har totalt kapitulerat och min envishet orkar inte hålla stånd längre. Dumma, dumma kropp.

Nu ska jag gömma mig under min värmefilt med Jojo Moye's Sophies historia och en stor latte. Det är min söndag det. Hur spenderar du dagen?

fleecebrallor H&M, linne Cubus

6 kommentarer:

znogge sa...

Jag rensar i garderoben, packar och dricker te! Funkar det med ;-)

Kram och grattis till köpet!

Camilla sa...

Snyggbrallor! Latsöndag här m, skönt!

Home2tiny sa...

Ta hand om dig vännen här är en till som ska krypa ner under täcket för att ta hand om en ond kropp. Kramisar Tina

Ama de casa sa...

Här har det varit tvättdag, prommis och utelunch och sen cava med grannarna. Har inte mycket att klaga på :-)

Hanneles bokparadis sa...

låter tufft, jag som bara tillfälligtvis har ont i knäet...

Minko Chen sa...

barbour jackets
discount oakley sunglasses
baltimore ravens
mulberry uk
karen millen uk
denver broncos
north face jackets
tory burch outlet online
canada goose outlet
nike air huarache
jordan shoes 2015
kobe 9
michael kors outlet sale
green bay packers
ugg boots on sale
cheap wedding dresses
cheap jordan shoes
juicy couture tracksuit
louis vuitton handbags
1105minko