torsdag 15 oktober 2015

större problem än så

Den bästa skon sedan ever måste ändå vara dr Martens?! Jag har aldrig trivts så bra som i denna känga. Skulle verkligen kunna bo i den sommar som vinter men tyvärr är den lite för varm på sommaren och lite för kall på vintern. Kanske skulle jag unna mig en varmfodrad doc? Finns ju inget värre än att frysa. Men så ett i-landsproblem på det. Ska jag välja svart, brun eller shiraz? De jag har nu är svarta och jag älskar svart. Men kanske kan det vara kul att bryta av med färg under vintern? Eller tröttnar man på brunt och rött? Får svårare att matcha (min oftast väldigt svarta klädsel, haha. Då passar rött förvisso men kanske inte brunt ... fast brunt är snyggare än shiraz och svart är snyggare än brunt men kanske lite tråkigt att ha samma ...)? 

Ja, har man inte större problem än så ... djeez.

6 kommentarer:

DEcdia sa...

Eftersom det är så pass dyra skor så hade jag nog satsat på svarta, sen kan du köpa nåt billigare par i nån "crazy" färg. :)

Ama de casa sa...

Jag går fortfarande i mina sandaler. Röda... :-)

znogge sa...

Jag älskar deras kängor med broderier på men jag tror tyvärr att de är för kalla vintertid... Annars hade det blivit affär :-)

Kram

Jämtlandshanna sa...

Hmm, jag vill säga våga! Ta de röda, (eller vad färgen nu hette) Eller om du vill vara lite mer safe, gå brunt. Men jo, visst är det lite tråkigt när allt är svart. Tråkigt - men snyggt.
Jo, jag förstår dilemmat!! :D

Villa Freja sa...

Sv. Svarta får det bli, nu har jag bestämt mig :)

chenlina sa...

chenlina20151202
gucci handbags
supra shoes
the north face outlet
abercrombie & fitch
louis vuitton purses
air max uk
hollister co
coach factory outlet
air max 90
louis vuitton handbags
ugg outlet
ray ban sunglasses
replica watches
michael kors outlet online
canada goose jackets
kids lebron shoes
coach outlet
fitflops
ugg sale
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
canada goose jackets
louis vuitton handbags
ugg boots outlet
michael kors outlet stores
true religion outlet
louis vuitton outlet stores
jordan concords
beats by dre
coach factory outlet online
uggs sale
ugg boots on sale
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
fitflops sale clearance
cheap uggs
uggs outlet
uggs outlet
ugg sale
as