fredag 2 oktober 2015

städa minimalistiskt

Jag trivs som allra bäst hemma om det är välstädat och undanplockat. Jag ogillar att ha det plottrigt med för många saker framme. Hellre minimalistiskt och cleant än överflöd och stök. Det blir så mycket lättare att städa och hålla rent då. Med tre barn blir det dock inte alltid så minimalistiskt och cleant direkt och jag har dessutom märkt att jag städar mer i perioder. Lite känslostyrd så där är jag nog allt så visst hade det i långa perioder varit skönt att anlita en städfirma.Just nu längtar jag efter ett boende där jag kan landa och trivas tillsammans med mina barn. Jag tänker att om jag trivs så vet jag också att jag vill vårda mitt boende och hålla det rent och fint runt omkring mig. Nu lockas jag av inspirationsbilder om hur jag vill inreda min lägenhet. Inreder jag den trivsamt är jag säker på att städningen kommer att gå av bara farten. Men trivs jag inte, då blir städningen lidande, så är det bara.