torsdag 15 oktober 2015

sponsrad video: UIP - paranormal activity 5: the ghost dimension - biopremiär 23 oktober

Nu är jag här igen - med en trailer till en skräckfilm. Å, vad jag hyser en sådan tvetydig bitterljuv förkärlek till dem. De lockar mig samtidigt som jag vet hur rädd jag blir. Speciellt skräck där barn är skådespelare. Varför vet jag inte, men kanske är det för att barn ses som så oskyldiga och rena och liksom inte hör hemma i en skräckfilm. Minns när jag såg Barnhemmet ... Jag ser gärna skräck, men helst mitt på ljusan dagen och sedan sover jag med en lampa tänd någonstans i huset. Helst inte ensam heller för den delen. Men å vad jag trots det är sugen på att gå och se den här, Paranormal activity när den kommer på bio. Lite kontrast mot filmen Paddington som jag var och såg med mina elever nu i veckan, haha.

Gillar du skräckfilm eller vad väljer du för genre till dig och popcornskålen?

..


det här är ett sponsrat inlägg