tisdag 13 oktober 2015

sponsrad video: svensk fågel

Det är klart att man, säger jag och drar hänsynsfullt alla över en och samma kam, vill handla och äta så nyttigt som möjligt. Jag försöker dra ner på det röda köttet rätt radikalt och så snart det inte är gluten i den vegetariska rätten på jobbet väljer jag den. Om det inte serveras kyckling eller fisk förstås, för då tar jag oftast av den. Vegetariskt, fisk och kyckling tänker jag ska vara basen i mina luncher/middagar och sen ska jag bara äta ytterst minimalistiskt av det röda köttet som jag inte tror är nyttigt alls för mig ... eller för någon.

Hur som helst. När du handlar fågel, leta efter den Gula Pippin. Då kan du vara säker på att du får en både godare och nyttigare fågel. Och som sagt, det är klart att man vill handla och äta så nyttigt som möjligt.

..

det här är ett sponsrat inlägg