torsdag 22 oktober 2015

sponsrad video: inredaren tipsar #6: lura ögat med runda hörn

Jag tycker om att få enkla små smarta inredningstips om hur jag kan förnya hemma så att inomhusmiljön blir mer smidig, praktisk och trivsam. Ibland känns det som om man försöker få plats med onödigt många prylar och möbler på alltför liten yta och det skapar kaos och oreda snarare än hemtrevnad och funktion. Helst skulle jag vilja plocka ut allt, sortera och sedan i lugn och ro föra tillbaka de allra finaste tingen bara. De som spelar en betydande roll för mig, antingen genom funktion, form eller färg - eller en kombo. Och sen låta de andra tingen gå vidare till någon annan som vill och behöver dem mer än jag.

Det där med runda hörn är ju intressant, speciellt om man gillar Feng Shui. Att aldrig stagnera i hörnen där lätt dålig energi annars fastnar. Utan försöka runda av och mjuka upp. Och kanske ska man dra med rollern i taket och måla högblankt för att ytterligare lura ögat?! Jag är i alla fall helnöjd med att vi valde högblanka vita luckor i vårt kök. Det är pyttelitet och behöver allt ljus det kan få.

..

det här är ett sponsrat inlägg