lördag 24 oktober 2015

sponsrad video: avsnitt 6: singellivet

Sverige är tydligen det land som har flest singelhushåll och därmed också flest ensamma vardagskockar. Att laga mat ensam och äta mat ensam är något av det absolut värsta jag vet, men i filmen får jag bra tips och idéer på hur jag kan göra det lite roligare i alla fall. Äter jag själv gör jag oftast det i sällskap av sociala medier, det känns lite mindre ensamt då. Men ändå äter jag i rasande fart, nästan kastar i mig maten. Allra helst äter jag dessutom micrade rester så har jag i alla fall sluppit att laga mat i min ensamhet.

Nu äter jag förstås väldigt sällan middag själv, vilket kanske är tur, så deprimerande som jag tycker att det är. Men det händer ju och som sagt, filmen ger några bra tips. Först och främst - vikten av att fokusera på hälsa! Även om det känns tråkigt att laga mat till sig själv är det viktigt att tänka på att äta rätt och hälsosamt. Laga god och näringsrik mat, kanske samtidigt som du pratar i telefon med bästa väninnan eller lyssnar på en favoritpod.

Eller varför inte bjuda in dig själv hos några vänner? Erbjud dig att laga vardagsmaten mitt i veckan. Det blir en win win-situation. Du får sällskap samtidigt som dina vänner slipper stressa och laga mat.

..

det här är ett sponsrat inlägg

Inga kommentarer: