lördag 10 oktober 2015

sponsorad video: crimson peak

Jag är väldigt lättskrämd av mig och nästintill hatar skräck och thrillers samtidigt som såna filmer har en speciell dragningskraft på mig. Jag vill ju så gärna! Men aldrig i livet att jag vill titta på dem när jag är själv hemma (knappt så jag vågar titta på trailern nu) utan då är det komedier eller romantiska filmer som gäller. Snart är det halloween och i år har Liseberg öppet för ett riktig skrämseläventyr och jag känner så för att gå - samtidigt som jag känner för att inte gå. Vad är det med skräck?!, haha ...

Den här filmen, Crimson Peak, handlar om en förförisk främling som stjäl ett hjärta (vem har inte varit där?!) och en ung kvinna sveps bort till ett hus på ett berg av blodröd lera. Det är en plats fylld av hemligheter som kommer att hemsöka henne för alltid. Mellan lust och mörker, mystik och galenskap ligger sanningen bakom Crimson Peak.

Vågar du kolla?

..

det här är ett sponsrat inlägg