onsdag 7 oktober 2015

som en stalker

Jag började dagen lite låg men så blev det bättre vart eftersom. Jag hade bland annat ett så bra samtal med en kollega. Hon har gått igenom samma sak som jag nu gör, även om bakgrunderna till våra respektive skilsmässor inte är desamma. Att gå från tvåsamheten in i ensamheten. Att gå från parmiddagar till att inse att jag inte känner särskilt många singlar alls. Att vara rädd att sitta ensam de helger jag inte har barnen. Till att vända allt det till något positivt för däri sitter styrkan att förändra rätt. Jag måste kanske till en början vara som en igel, som en stalker på gamla så väl som på nya vänner och bekantskaper. Fråga om jag får vara med och leka. Bjuda in till lek. Jag som lämnar tvåsamheten och familjelivet och på ett sätt också ensamheten för att flyga fri och vara social i ett sammanhang jag inte tillhört på så, så många år. Jag kan inte heller räkna med att jag får hänga med om jag inte visar mitt intresse. Jag är ingen ensamvarg, snarare väldigt social som vill vara i farten. I mångt och mycket har jag försökt att landa i tanken på att det kommer att bli bra tillslut. Det är en förändring att gå igenom men när allt har landat in i nya rutiner ... det kommer att bli bra. 

Bara jag får den där lägenheten till att börja med ...


7 kommentarer:

Bakom dörr nr. 11 sa...

Är säker på att det kommer ordna sig för dig och barnen,
det gör det alltid.
Ta hand om dig !!
Varma kramar
Pia

znogge sa...

Du har i alla fall rätt inställning och med den kommer man långt. Tyvärr är partänkandet väldigt starkt cementerat i vårt samhälle vilket jag märkte när min mamma blev änka. Det innebar att delar av vänkretsen starkt förändrades.

Kram

Decdia sa...

Vågar man bara så är det nog inte jättesvårt att hitta nya bekanta, om det behövs. Men sen så gillar jag verkligen att vara själv och hade inte känt nån panik för det... :)

Ama de casa sa...

Jag tror att det kommer att gå jättebra för dig - det känns som du har rätt inställning.
Kram

Jämtlandshanna sa...

Ja, du har verkligen rätt inställning. Jag tror att det kommer gå bra för dig!
Många kramar!

Cissi sa...

Massa kramar!
Tror att det är rätt inställning även om det är svårt i början

chenlina sa...

chenlina20151202
louis vuitton outlet online
fake oakley sunglasses
michaek kors outlet
michael kors outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
ugg boots
mulberry handbags
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
uggs on sale
mont blanc legend
uggs on sale
ugg australia
cheap uggs
canada goose outlet
michael kors bag
canada goose jackets
coach factory outlet
louboutin pas cher
michael kors outlet
oakley sunglasses cheap
toms outlet
toms shoes
louis vuitton bags
ugg boots
louis vuitton handbags
toms shoes
cheap jordans
burberry outlet
uggs on sale
nike huarache shoes
soccer shoes
prada handbags
hollister uk
louis vuitton outlet
north face jackets
tod's shoes
north face outlet
as