torsdag 8 oktober 2015

så skönt att inte vara så jäkla feg

På boendefronten intet nytt ... men jag har iallafall mailat en uthyrare på Blocket Bostad. En 3,5 rok ganska så centralt men med rätt saftig hyra för en singelmorsa som jobbar som lärare. Nåväl. Annars då? Jag har släpat runt på min onda, svullna, stela och inflammerade skitkropp (så som jag gjort de senaste veckorna) och nu börjar jag bli redigt trött. Magen blöder och därtill har jag fått feber. I ärlighetens namn har den här dagen varit en riktig skitdag då jag dessutom konstant frusit arslet av mig. I detta nu sitter jag nerbäddad under min värmefilt och jag rör mig ta mig tusan inte härifrån förrän nattinatti ...

Men! Dagen har också varit så himla bra. Jag får jobba på den bästa skolan med de bästa kollegorna som lyfter och stöttar mig och som får mig att skratta. Även om jag försov mig drabbades jag inte av den där evighetslånga stressen då jag jagade min egen svans utan jag landade tryggt i att jag trots 45 minuters försovning endast kom åtta minuter för sent. Det du. Efter jobbet mötte Indra upp mig och vi tog en fika och shoppade lite. Så värdefullt, de där tiderna tillsammans. Och nu till sist, att ha hittat en lägenhet som jag kanske, kanske får. Jag tänker - att allt sånt där löser sig.

Och hårbilderna då?
Ja, jag känner för en förändring. Jag vill absolut inte klippa mig!, nej, nej. Men jag skulle vilja färga mitt blonda hårsvall. Kanske i rockigt grått, som ett vattenfall. Lite så här, fast tvärt om. Med nästintill svarta toppar eller slingor och sen ljusare och ljusare för att landa i min egen hårfärg i rötterna. Mer som den nedre bilden.

Vad tror du, ska jag våga eller inte våga?

Men guuuu så skönt att inte vara så jäkla feg hela tiden.
12 kommentarer:

HönaPöna sa...

klart coolt... kanske kan du våga!
Och jag inser att jag har missat hela den här separations-flytta-till-nytt-grejen. Hoppas du finner det du söker, det är du värd!

Decdia sa...

Hår växer ju oftast ut igen/går att färga över så det är bara att testa! :)

znogge sa...

Håller med Decdia, bara att testa! Blir du inte nöjd så kan du alltid ångra dig.

Kram

Rund är också en form! sa...

Vad skönt att det kanske löser sig. Som du säger, förr eller senare så gör det ju det. Fast hellre förr, när man bara vill gå vidare. <3

Ja, våga!
När jag blev brunett förra året tänkte jag; "Det är ju bara hår"! :-)

Kram M

Jämtlandshanna sa...

Precis, man ska inte vara så feg hela tiden. Känns dock inte som du är i farozonen! ;)
Det bästa med frisyrer är att det går att göra om. (kanske inte få kort hår långt igen, men det växer ju å andra sidan ut igen)Men trivs du inte i färgen så är det ju bara att färga igen. :)
Kramar

Hannis sa...

Om det inte vore för att jag förmodligen tappade håret om jag skulle bleka ner det så skulle jag färga grått direkt!
Så jäkla snyggt!

Kram Hannis

Camilla sa...

Skulle klä dig finfint!

Susanne sa...

Kör bara, funderar själv att färga håret grått eller isblont nästa gång.

Home2tiny sa...

Och jag som precis har färgat bort allt det gråa, vilken miss, ha, ha.... Våga såklart, häftigt och blir du inte nöjd är det bara att färga tillbaka. Håller tummarna för dig att allt löser sig med ny bostad. Kramisar Tina

Ama de casa sa...

Om du bara väntar "några" år så kommer dom där gråa naturslingorna helt gratis. Tro mig... ;-)

Junitjej sa...

SÅ snyggt! VÅGA!!!

Lina sa...

ascoolt! å när du har din egna hårfärg överst så behöver du inte underhålla någon utväxt heller ju :)