fredag 23 oktober 2015

köpa nytt och rensa ut

Det är lite farligt att sitta hemma med onda ben men frisk i övrigt - alltså ingen feber som gör att jag inte orkar. Farligt i den bemärkelsen att det är väldigt lätt att börja nätshoppa av ren tristess. Sen att jag har en bra bok och dessutom själv skriver både artiklar och bokmanus är en annan femma. Lätt att hamna i shopping ändå.

Jag klickade bland annat (äntligen) hem en loose fit. Just den här är slimmad och loose på en och samma gång vilket är viktigt för mig. Är byxor för loose tycker jag att jag ser tjock ut. Som en jättebebis. Och det är inte alls snyggt. Sen blev det några linnen och blusar också, men sånt är alltid bra att ha.

Förresten borde jag å det snarare ta och rensa ut min garderob. Där finns hur mycket som helst som aldrig används och som skulle komma bättre till pass för någon annan. Köpa nytt och rensa ut.


2 kommentarer:

Camilla sa...

Jag döööör va snygga brallor VART...

Hannis sa...

Älskar såna brallor!
Så går jag i haremsbrallor hela somrarna också=))

Hoppas att du snart är bättre / Kram Hannis