måndag 5 oktober 2015

kanske vill jag veta

Just nu drömmer jag om två stora saker. Jag håller mina tummar och stundtals önskar jag att det fanns en spåkula det gick att se in i för att kunna tyda framtiden. Kanske vill jag veta vad som lurar runt hörnet, kanske är det exakt det jag drömmar om. Kanske vill jag inte veta alls ... Till dess att jag vet ska jag försöka andas bort stressen och bara landa i tanken på allt bra jag har i detta nu och på allt bra som jag med all sannolikhet kommer att få i den där framtiden jag inte vet så mycket om mer än att jag styr mig själv rakt in i den.


2 kommentarer:

Gemsofmylife sa...

Du lever som du lär !!!!
Stor kram till dig fina
Själv skulle jag behöva en stor drömfångare och fånga upp mina mardrömmar reda upp mitt huvud är totalt slut nu
Kram Sanna

mitt liv som jag sa...

Det du skriver låter väldigt klokt. Jag brukar tro på att det som är meningen sker.
Ha det gott! Kram Jennifer