söndag 4 oktober 2015

jag är redo

Kanelbullens dag idag. Här blir det inga bullar ... gillar doften mer än smaken så jag skulle gärna besöka ett bageri eller café idag bara för att insupa den goda kaneldoften, haha. Just nu sitter jag och gör upp en lista på hyresvärdar att ringa i morgon. Jag måste helt enkelt gå från lektion en stund och ta tag i detta. Mina kollegor vet om det, så det är okej, om än stressande för mig. Men nu måste det här ordnas. Håll tummarna snälla ... och snälla är ni, tack för alla värmande kommentarer till mina inlägg nedan. Jag mår okej. Jag mår bra. Det är jag som vill. Men såklart är det jobbigt ändå och helst skulle jag vilja ha framtiden ordnad helt med nytt boende för att kunna landa i det nya jag vill åt. För min skull för att jag är mer än redo för framtiden - men också för mina barns skull naturligtvis. För nu när jag inte vet kan jag heller inte svara på alla deras frågor om vad förändringen kommer att innebära för dem och för oss om familj som ändras i sin konstellation. Och ... vill jag bara tillägga - vi är vänner! Men det är ändå jobbigt att bo kvar i allt det gamla. Har man kommit till ett avslut så som jag har, vill jag också vända blad och skriva nytt kapitel. Kram på er.


8 kommentarer:

znogge sa...

Det är verkligen ingen lätt situation och jag förstår att det är tufft. Men det är en god grund att ni är vänner. Så var det också när äldsta fröken separerade från sin dåvarande sambo.

Kram och lycka till med bostadssökandet!

Camilla sa...

Här äts heller inga bullar, dagar för allt, blir lite tokig på sånt.

Må gott!

Ama de casa sa...

Jag håller tummarna!
Kram

PS: I brist på kanelbullar här så funderar jag på att bli på kanelen istället... ;-)

Hanna sa...

Mysig bild.

Decdia sa...

Jag tror nog att det finns värmeljus med kanelbulledoft. :)

Hannis sa...

Det blir bra! Man känner i magen, det behöver jag inte skriva till dig för sånt vet du men i alla fall=))

Håller tummarna stenhårt!
Kram Hannis

The Place To Be sa...

Håller tummarna att det ordnar sig!

Alltid jobbigt med så stor förändring även om man är vänner.

Kram Malin

chenlina sa...

chenlina20151202
coach outlet store online
nike roshe run women
louis vuitton
nike trainers uk
louis vuitton
oakley sunglasses
ugg boots
coach outlet
the north face uk
cheap uggs
coach outlet store online
abercrombie and fitch new york
air max 90
louis vuitton outlet
tory burch sale
polo ralph lauren outlet
timberland outlet
jordan retro
lebron 11
oakley sunglasses
louis vuitton purses
abercrombie
ray ban sunglasses outlet
michael kors handbags
canada goose outlet
ugg boots outlet
replica rolex watches
ugg boots outlet
mont blanc pens
michael kors handbags
canada goose coats
cheap uggs
ugg clearance
michael kors outlet online
uggs for men
christian louboutin
oakley outlet
louis vuitton handbags
instyler max
uggs outlet
as