lördag 24 oktober 2015

idag behöver jag en kram

Igår var jag "tvungen" att ta mig i kragen lite och släpa mig ner på stan. Jag var (är) i behov av ny sofflektyr och då är det kris vill jag lova, plus att jag behövde inom djuraffären efter fågelmat men först blev det en sväng in till The Body Shop för två födelsedagspresenter till helgens kalas. Ja. Lite ärenden helt enkelt och eftersom solen sken och det var varmt tänkte jag att det skulle gå bra men märkte ju hur irritationen steg i takt med smärtan i benen ökade. Den där känslan när fötterna sticker och kliar för att de svullnar upp!

Hur som helst. Stan avklarades och preciiiiiis när jag ska äntra biblioteket stänger de. Så huvudärendet böckerna blev oförrättat och nu har jag bara en bok kvar i hyllan som jag inte har läst ... fatta! Måste till biblioteket idag men kontentan av gårdagens lilla äventyr är att jag har mer ont i dag än innan. Just nu känns det som en hopplös återvändsgränd och jag är lite ledsen. Ja.

Jag funderar på hur i sjuttsiken jag ska klara av att gå till jobbet på måndag. Visserligen en dag full av möten eftersom det är studiedag, så det blir nog mycket sitta av. Men jag behöver liksom halvligga under en värmefilt för att må som allra bäst i kroppen och ja - jag kan inte låta bli att känna mig lite låg och lite ledsen trots att jag alltid försöker se livet från den allra ljusaste sidan.

Idag behöver jag en kram. En stor.


9 kommentarer:

Decdia sa...

Hoppas att du hittar nån att krama, annars får du en cyberkram av mig nu. Kraaaam!
Har du ingen väninna som du kan låna en bok av?

Ama de casa sa...

Kraaaam!!!

Bakom dörr nr. 11 sa...

Skickar en STOR och VARM KRAM till dig !!
Ta hand om dig.
Pia

Lina sa...

kram! hoppas du blir bra snart!

Susjos sa...

Här kommer en stor KRAAAAM!!!

Minko Chen sa...

nike air max
oakley sunglasses
nobis jacket
moncler jackets
phone cases
ray-ban sunglasses
coach outlet store
louis vuitton,borse louis vuitton,louis vuitton sito ufficiale,louis vuitton outlet
snapbacks wholesale
new orleans saints
ugg boots uk
oakley sunglasses wholesale
polo shirts
uggs outlet
barbour jackets
wellensteyn outlet
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet
mont blanc pens
nhl jerseys
1105minko

风骚达哥 sa...

20151208 junda
moncler outlet
louis vuitton handbags
cheap ugg boots
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
kate spade outlet
ralph lauren pas cher
nike trainers
cheap uggs on sale
kate spade outlet
nike tn
michael kors handbags
air jordan uk
burberry outlet online
juicy couture
soccer jerseys
pandora charms
air max 95
oakley vault
cheap jordan shoes
burberry outlet
ghd
coach outlet
mizuno running shoes
true religion jeans
christian louboutin
ghd hair straighteners
ed hardy outlet
polo ralph lauren
gucci borse
canada goose jackets
adidas outlet store
michael kors outlet
canada gooses jackets
longchamp bags
cheap oakley sunglasses
jordan 8
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets

方松腾 sa...

mulberry outlet online
mac makeup
replica handbags
ugg outlet
converse sneakers
canada goose coats
iphone cases
coach outlet store
hermes belt for men
ugg boots
cheap mlb jerseys
nhl jerseys wholesale
asics
cheap toms
michael kors outlet online
nike air max 2014
ferragamo shoes
michael kors handbags
hermes bags
moncler jackets

Hua Cai sa...

michael kors online
burberry outlet store
ferragamo shoes
ray-ban sunglasses
coach handbags outlet
reebok shoes
ralph lauren uk
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
mulberry handbags sale
longchamp solde
coach outlet store
cheap jordans
louboutin pas cher
michael kors outlet
timberland boots
oakley sunglasses
mulberry outlet
louis vuitton outlet store
beats headphones
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
longchamp pliage
tory burch outlet online
coach outlet
toms outlet
cartier sunglasses
swarovski outlet
true religion jeans
lululemon outlet
cartier watches for sale
fitflops outlet sale
michael kors outlet
michael kors wallet
ralph lauren polo
20160531caihuali