tisdag 13 oktober 2015

hur svårt kan det vara

Det slår aldrig fel. Efter en shoppingrunda är det alltid samma (trygga) sak. Favoritfärgerna ljus- eller gammalrosa, vitt, grått och svart är vad som hamnar i kassarna. Häromdagen letade jag en fejkskinnjacka men den snygga jag hittade var alldeles för kort. En decimeter till i midjan och den hade blivit min. Men en (svart) vinterjacka hamnade i kassen samt tre baslinnen i ... ljusrosa, vitt och svart. Det är inte så svårt att matcha en outfit i varje fall. 

Sist jag köpte jacka köpte jag exakt samma som min bästa kompis och i dag hände det igen. Köpte samma, om än annan färg, som min (en annan) kompis. Sen visade det sig att min nya svarta skjorta var ett kap som även min syster gjorde, tur hon valde en annan outfit på vår utekväll, haha. Hur svårt kan det vara? Fast gillar man varann tycker man kanske lika i mångt och mycket?!

Vad shoppar du för färger?
Shoppar du lika dana kläder som dina vänner/systrar? 


6 kommentarer:

Lina sa...

haha ja svart är ju alltid snyggast i affären! men idag hittade jag faktiskt vinröda byxor! :D passar bra till svart o grått ;)

Ama de casa sa...

Jag försöker. Ja, jag FÖRSÖKER verkligen. Titta på andra färger, alltså. Men det mesta jag kommer hem med är rött...
:-)

znogge sa...

I min garderob finns mycket svart men i år har jag tagit mig samman och köpt en mörkblå vinterjacka! Alltid något ;-) Hittills har jag inte sett någon med en likadan men vem vet...

Kram

Jämtlandshanna sa...

Jag och min kusin shoppade en hel del lika förut. Lite roligt är det ändå, även om man kanske inte behöver ha samma kläder på sig samtidigt! ;)
Kramar

Decdia sa...

Jag påverkas inte av vad andra handlar.
Oftast handlar jag saker i svart eller nyanser av svart. Ibland rockar jag loss med andra dova nyanser. Jag vill ha kläder som är lätta att matcha så jag slipper tänka efter. Plus att jag inte är så förtjust i starka och/eller ljusa färger... Fast om jag ärver nåt plagg så är jag inte så kräsen. :)

Minko Chen sa...

barbour jackets
discount oakley sunglasses
baltimore ravens
mulberry uk
karen millen uk
denver broncos
north face jackets
tory burch outlet online
canada goose outlet
nike air huarache
jordan shoes 2015
kobe 9
michael kors outlet sale
green bay packers
ugg boots on sale
cheap wedding dresses
cheap jordan shoes
juicy couture tracksuit
louis vuitton handbags
1105minko