lördag 10 oktober 2015

hem till mig

Barnen har åkt till Skåne med sin pappa för att hälsa på släktingar till dem och Alvin är utlånad till min bästa kompis vilket betyder att jag är helt själv vilket är så.himla.skönt. Igår var det after work med kollegorna på en sportbar med bowling, mat och suffleboard och senare var vi några som gick vidare till ännu en sportbar. Min syster och en kompis till henne slöt också upp men sen mattades det av kraftigt till att bli bara jag och tre kollegor. En himla trevlig kväll med taxi hem till MIG. Jag har sovit som en prinsessa och vaknat av MIG för att JAG vill, inte för att jag blivit väckt av några ljud eller av en hund som vill ut och kissa. Helt enkelt perfekt och exakt vad jag behöver just nu. 

Strax ska jag in till city och träffa en kompis för lite shopping och senare till kvällen ska jag möta upp min syster igen för att gå den årliga ljusvandringen här i stan - Lights in Alingsås. I år är den inte så mycket att hurra för, tyvärr. Har gått halva sträckan, men det ska ändå bli mysigt att få tid med syrran. Vi har en hel del att prata om ...

Kortet nedan fick jag precis skickat till mig från Liam.