fredag 30 oktober 2015

halloween på liseberg


Efter jobbet igår var det inte läge att ramla ihop i en trötthög under värmefilten. Barnen kom ner till min skola i centrum en sväng igår också, mycket trevligt, men sen var det snabba ryck hem för en överraskning som tack för att de städat och fixat fint hemma - och för att göra något kul tillsammans på lovet så klart. 

I år var första gången som Liseberg öppnar upp för Halloweenfirande och vi var nyfikna att se vad det var för något jippo. Halloween är alltid mysigt - om man håller det på rätt nivå (ingen överdrift gällande skrämsel, bus och tiggeri av godis, nej tack!) och Jul på Liseberg brukar alltid vara lyckat. 


Parken var fint pyntad men jag måste säga att de nog får snäppa upp Halloweenfirandet till nästa år för att inte tappa kunder. Spökhusen var till exempel helt stängda när vi kom för att det var för mycket folk. Det är ju lite därför man åker dit ... Jag tycker att det borde varit mer runt omkring i parken (mer så som Jul på Liseberg) - kaninerna skulle ha kunnat vara utklädda till häxor, spöken och så vidare ... lite godisregn (som det tydligen är på dagen men borde löpa över hela öppettiden) med mer med mer ... det är bara fantasin som sätter stopp här. Brainstorma!!! Bättre upp tack.

Ändå hade vi en mycket mysig eftermiddag och kväll. Och så lyckan när Liam lyckades pricka in stjärnvinsten i Tobleronehjulet - heja heja. Själv stod jag envist vid Anton Berg's hjul och tänkte satsa dubbelt upp på min tursiffra 6, nämligen 66. Vad blev stjärnvinsten? Nummer 6 naturligtvis ... För att göra en lång historia kort och summa summarum och allt det där - hade jag satsat på min magkänsla varje gång hade jag förutom Tobleronevinsten gått från Liseberg med hela tre stjärnvinster. Två Anton Berg och ett stort keramikfat. Nåväl ... här ska moffas Toblerone i helgen! Och lite Center, men dock ej stjärnvinst ... haha.

7 kommentarer:

IngelaMolly sa...

Så mysigt. Synd bara att allt inte var öppet.
Kram
Ingela

Ama de casa sa...

Vad synd att dom inte hade med dig i planeringen, det lät lite torftigt, faktiskt. Men grattis till vinsten! Även om Anthon Berg hade varit strået vassare - för det godiset gillar kanske inte ens barnen så du hade fått moffa alldeles själv? :-D

Decdia sa...

Ingen dålig vinst! Men anthon berg, är det inte godis för pensionärer? :)

Susjos sa...

Anton Berg är inte fy skam! Va glad barnen måste ha blivit över att få åka till Liseberg. Ha nu en fortsatt trevlig helg! :-)

Jämtlandshanna sa...

Att man inte bara kan följa sin magkänsla! När maken kom hem idag skyndade jag mig iväg (trots att magkänslan sa, skit i det) Jag skulle lämna in ett objektiv som är trasigt. Kommer fram till butiken. Stängt!
Ingen Anton Berg choklad missad, men ändå en nitlott! ;)
Kramar

Hemma på Sjuan sa...

Fina Haloween bilder och kul med så storvinst!Ha en fin helg, kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Vilken mysig dag och vinna är ju alltid roligt :)
Trevlig lörddag.
Kram Pia