fredag 23 oktober 2015

friday morning, brainstroming

Drabbades av värsta blodsockerfallet i morse precis när jag sagt hej då till ungarna så det fick bli en snabb frukost och sedan en tur tillbaka till sängen. Låg under täcket en stund och fokuserade bort huvudvärken och smärtan i kroppen och pratade med bästa väninnan i telefon. Herregud så kul dagar hon varit med om ... hennes lycka bubblade över även till mig. Härligt.

Nu har jag precis hasat mig upp och hamnat ... inte helt otippat under min värmefilt med en latte. Tänk ändå, om kroppen ville vara med och leka? I stället är det huvudet som går på högvarv i alla möjliga olika slags kreativa idéer, vilket visserligen inte är fy skam men jag börjar bli trött på att vara Sara 90 år nu. 

Jag måste, måste, måste komma på ett sätt att bo på Teneriffa åtminstone under större delen av vinterhalvåret. Nån affärsidé som kan dimpa ner så jag kan göra slag i saken?
Brainstorming.


6 kommentarer:

Mita sa...

Fokusera bort Sara 90 och tänk positivt istället. Man mår faktiskt bättre då trots allt, det finns allt små guldkorn, det gäller att peta fram dom...
Här skiner solen för fullt idag och jag ska träffa minsta lilla barnbarnet snart. Det ger en mycket positiv känsla...
Kram och sköt om dig♥

Home2tiny sa...

Ingen rolig historia när kroppen strejkar, vet allt för väl vad du pratar om..... Hoppas du känner dig bättre under dagen och får en mysig helg trots allt. Kramisar Tina

Decdia sa...

Där finns ingen svensk skola som du kan jobba på?

znogge sa...

Tyvärr är kroppen inte alltid så samarbetsvillig som vi önskar men jag hoppas att du mår bättre snabbare än snabbt!

Kram

Villa Freja sa...

Decdia: Jo, det finns Svenska skolan på Teneriffa. Den vill jag gärna jobba på men tror meriterna bland annat är att man måste ha jobbat minst 3 år i Sverige först. Men snart så ... Jag kommer definitivt söka om där blir en ledig tjänst, vilket iof inte växer på träd.

Minko Chen sa...

barbour jackets
discount oakley sunglasses
baltimore ravens
mulberry uk
karen millen uk
denver broncos
north face jackets
tory burch outlet online
canada goose outlet
nike air huarache
jordan shoes 2015
kobe 9
michael kors outlet sale
green bay packers
ugg boots on sale
cheap wedding dresses
cheap jordan shoes
juicy couture tracksuit
louis vuitton handbags
1105minko