lördag 3 oktober 2015

ett nytt kapitel

Ja. Jag har klippt luggen men den ser kortare ut på bilden än vad den är i verkligheten. Tack och lov. Jag avskyr kort lugg. Häng mig hellre i ögonen än placera dig långt ovanför ögonbrynen, haha. Hur som helst ... nu ska jag sluta upp att vara ytlig, den här lördagen är en riktig fokus-på-mina-barn-dag. Just nu mellanlandar jag hemma med en latte efter att ha varit på kidsens skola som hade en familjedag, men snart ska jag köra ner till simhallen där mina döttrar ska tävla i klubbmästerskapet. 

Känner mig trött. Inte konstigt för jag sover väldigt dåligt just nu och det är mycket som snurrar i tankarna. Mest stressad är jag över att jag inte har ett nytt boende ordnat och även om jag vet att det kommer att ordna sig - någon gång - vill jag gärna vara där redan nu så att jag och barnen kan landa i allt det nya som kommer med förändringen. Tills vidare bor vi alla här, tack och lov att vi är bra vänner. Men nu är jag redo att vända blad och skriva ett nytt kapitel. För allas skull.


10 kommentarer:

Gemsofmylife sa...

Skönt att ni är vänner !!!
Vill du prata är det bara att höra av dig!
Kram till dig fina❤️

Hemma på Sjuan sa...

Jobbig tid du går igenom nu då förstår jag men tur att ni är vänner, det är viktigt. Kram kram

Decdia sa...

Inget ute på blocket? Fast det är lite svårt att sålla med vilka som är seriösa där...

Jämtlandshanna sa...

Hej,
Det var länge sen jag var här och läste nu. Håller tummarna för er att det löser sig så snabbt och smidigt det nu kan, med nytt boende och att landa och allt däromkring!
Många kramar!!

znogge sa...

Du är fin i din lugg så den kan du vara nöjd med! Son med sambo lade ut en annons på blocket och hade ny bostad i Stockholm efter två veckor så det är värt att testa!

Kram

Min plats i solen sa...

Skickar stor varm kram.♥ Jag hoppas att allt kommer att lösa sig på bästa sätt för er.

Ta hand om varandra.♥

Kram Lotta

Ps. Du är fin i din lugg. :)

Ama de casa sa...

Ojdå... Men det kommer säkert att ordna sig till det bästa.
Bamsekram!

Minko Chen sa...

nfl jersey wholesale
black friday 2015
herve leger dresses
cheap ugg boots
louis vuitton outlet online
belstaff outlet
michael kors outlet
air max 2014
true religion jeans outlet
christian louboutin,louboutin,louboutin outlet,louboutin outlet italia,scarpe louboutin
michael kors outlet online
fred perry polo shirts
oakley,occhiali oakley,oakley italia,oakley occhiali,oakley sunglasses
canada goose outelt
toms outlet
roshe run men
rolex watches,rolex,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
seattle seahawks
ray ban outlet
coach outlet
1105minko

方松腾 sa...

mulberry outlet online
mac makeup
replica handbags
ugg outlet
converse sneakers
canada goose coats
iphone cases
coach outlet store
hermes belt for men
ugg boots
cheap mlb jerseys
nhl jerseys wholesale
asics
cheap toms
michael kors outlet online
nike air max 2014
ferragamo shoes
michael kors handbags
hermes bags
moncler jackets

Hua Cai sa...

michael kors online
burberry outlet store
ferragamo shoes
ray-ban sunglasses
coach handbags outlet
reebok shoes
ralph lauren uk
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
mulberry handbags sale
longchamp solde
coach outlet store
cheap jordans
louboutin pas cher
michael kors outlet
timberland boots
oakley sunglasses
mulberry outlet
louis vuitton outlet store
beats headphones
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
longchamp pliage
tory burch outlet online
coach outlet
toms outlet
cartier sunglasses
swarovski outlet
true religion jeans
lululemon outlet
cartier watches for sale
fitflops outlet sale
michael kors outlet
michael kors wallet
ralph lauren polo
20160531caihuali