onsdag 28 oktober 2015

den bästa uppfinningen

En fördel med att jobba lov är att man frångår sitt vanliga schema och får ett så kallat lovschema där planeringstiden räknas bort och dagarna därmed kortas. I och med det fick jag i dag sovmorgon och började inte jobba förrän halv nio. Med vintertiden färskt i bagaget vaknar jag tidigt (och blir extremt trött tidigt på kvällarna) så jag får tid att krypa upp i mitt älskade soffhörn under min minst lika älskade värmefilt och kan därmed hinna tanka på rejält med värme innan det är dags att ta sig till jobbet. Några sidor läsning hinns också med så det är värsta lyxen.

Idag hälsade mina barn på några timmar på mitt jobb - kul för dem att se var och hur jag jobbar. Mycket uppskattat. Och nu sitter jag här igen, i mitt soffhörn under min värmefilt. Det tar på kroppen att vara igång en hel dag så nu är det lite vila som pågår under tiden som maten lagar till sig i ugnen. Värme alltså, det måste vara den bästa uppfinningen.


8 kommentarer:

Susjos sa...

Alltså, en värmefilt? Det måste jag införskaffa!!! Ha en skön kväll!

Susanne sa...

Höstmys, är boken bra?

Jämtlandshanna sa...

Härligt med en lugn morgon med tid att mysa och ladda värme!
Kramar

Hannis sa...

Värmefilt har jag funderat på att skaffa.
Låter väldigt skönt!
Kram Hannis

Ama de casa sa...

Ser riktigt mysigt ut där i soffhörnet :-)

Villa Freja sa...

Susanne, Ja boken är väldigt bra, så som alla Moyes böcker :)

Minko Chen sa...

barbour jackets
discount oakley sunglasses
baltimore ravens
mulberry uk
karen millen uk
denver broncos
north face jackets
tory burch outlet online
canada goose outlet
nike air huarache
jordan shoes 2015
kobe 9
michael kors outlet sale
green bay packers
ugg boots on sale
cheap wedding dresses
cheap jordan shoes
juicy couture tracksuit
louis vuitton handbags
1105minko

风骚达哥 sa...

20151208 junda
moncler outlet
louis vuitton handbags
cheap ugg boots
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
kate spade outlet
ralph lauren pas cher
nike trainers
cheap uggs on sale
kate spade outlet
nike tn
michael kors handbags
air jordan uk
burberry outlet online
juicy couture
soccer jerseys
pandora charms
air max 95
oakley vault
cheap jordan shoes
burberry outlet
ghd
coach outlet
mizuno running shoes
true religion jeans
christian louboutin
ghd hair straighteners
ed hardy outlet
polo ralph lauren
gucci borse
canada goose jackets
adidas outlet store
michael kors outlet
canada gooses jackets
longchamp bags
cheap oakley sunglasses
jordan 8
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets