måndag 26 oktober 2015

dear god

Jag tänker positivt i alla situationer så länge det bara går men ibland får jag mig en törn. När det går så lång tid av smärta, när jag inte ser någon progression utan tvärt om ... det blir en regression. När tiden går och smärtan aldrig tycks kunna ta slut igen. När jag kämpar och kämpar och kämpar - med ett leende - men tillslut kämpat mig så trött att jag bara vill gråta. Jag vill tänka positivt, jag är positiv. Men ibland får jag mig en törn och smärtan sätter sig på själen.

Dear god.


Jag önskar mig en frisk kropp bortom värk och inflammationer. Jag önskar mig helhetshälsa och mig själv tillbaka till gymmet - till ett riktigt härligt styrkepass som ger endorfiner och lyckorus. Tillbaka ut i naturen på långa snabba promenader med frisk luft i lungorna. Jag längtar tillbaka till en kropp som är välsvarvat trimmad för att jag tar hand om den, inte svag och tunn för att kortisontabletterna äter upp mina muskler. Jag vill vara ... frisk.

Det önskar jag mig idag.

6 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Skickar över en stor kram/Diana

Cecilia RockBabe Kärvegård sa...

Den viktigaste av alla önskningar.

Önskar dig en vecka full med bättring och lindring.

Kram!

Rund är också en form! sa...

Kan aldrig föreställa mig hur det känns. :-(
Men förstår ändå hur det känns. <3

Massor av kramar!

风骚达哥 sa...

20151208 junda
moncler outlet
louis vuitton handbags
cheap ugg boots
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
kate spade outlet
ralph lauren pas cher
nike trainers
cheap uggs on sale
kate spade outlet
nike tn
michael kors handbags
air jordan uk
burberry outlet online
juicy couture
soccer jerseys
pandora charms
air max 95
oakley vault
cheap jordan shoes
burberry outlet
ghd
coach outlet
mizuno running shoes
true religion jeans
christian louboutin
ghd hair straighteners
ed hardy outlet
polo ralph lauren
gucci borse
canada goose jackets
adidas outlet store
michael kors outlet
canada gooses jackets
longchamp bags
cheap oakley sunglasses
jordan 8
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets

方松腾 sa...

mulberry outlet online
mac makeup
replica handbags
ugg outlet
converse sneakers
canada goose coats
iphone cases
coach outlet store
hermes belt for men
ugg boots
cheap mlb jerseys
nhl jerseys wholesale
asics
cheap toms
michael kors outlet online
nike air max 2014
ferragamo shoes
michael kors handbags
hermes bags
moncler jackets

Hua Cai sa...

calvin klein outlet
coach outlet online
omega outlet
michael kors outlet
louis vuitton pas cher
michael kors outlet online
true religion jeans
cheap nfl jerseys
coach outlet canada
longchamp pas cher
air max 90
michael kors outlet online
cheap nfl jerseys
true religion outlet
longchamp pliage
prada outlet online
police sunglasses
michael kors handbags clearance
michael kors uk
kobe shoes
true religion outlet
michael kors outlet sale
cartier outlet
polo ralph lauren
true religion jeans
adidas trainers
tory burch shoes
oakley sunglasses
coach outlet
lebron shoes
herve leger dresses
oakley sunglasses wholesale
mulberry outlet
nike air max 90
michael kors outlet
20160531caihuali