måndag 19 oktober 2015

day off

Jag hoppas att det ena tar ut det andra så att jag i alla fall hamnar på plus- minus- noll ... Just nu måste jag äta kortisontabletter som kommer att göra mig superenergisk (märkte av det redan i går då jag speedläste en roman). Därför tar jag tabletterna till frukost förståeligt nog. Dock, när jag äter kortisontabletter får jag inte äta mina inflammationshämmande värktabletter för lederna så kroppen brakar ju ihop i en smärtsam hög bara. Och så kan jag inte sova för att jag har så ont och blir så stel och svullen. Låt energin hamna i våg! Dagen kan jag tackla lite bättre eftersom jag kan smörja in mig med värmande liniment, gosa ner mig under min värmefilt och därtill har fler intryck att fokusera bort från smärtan med, annat mot ett mörkt sovrum. Så det är vad jag ska roa mig med idag. Jag har en dag off ... vilket jag borde haft för länge sen, men är man envis så är man men just nu går det inte att använda den här kroppen till något annat än vila. Och vila. 

Hoppas du får en riktigt bra måndag och ny vecka.


7 kommentarer:

znogge sa...

Du får inte glömma bort att vara rädd om dig själv!

Kram

Kamillas Kamera sa...

Det lät som en hemsk dag.
Va rädd om dig.

Härliga fleecebrallor du hittat. Jag behöver om någon hitta ett par nya för mina
är allt annat än någonting alls. Hmm de värmer men sedan är det slut.
Hade på mig mina hemska rosa i helgen när jag skjutsade dottern tidigt på morgonen till sin träning. Stannar för att tanka ....gissa om jag skämdes när jag kom på mig själv i snyggobrallorna. Så nu får de bli nya...

Krya på dig.
Kram Kamilla

Ama de casa sa...

Hoppas att du blir bättre - och det snabbt!
Krya på!
Kram

Hannis sa...

Kortison är verkligen på gott och ont...
Brukar bli som en speedad iller när jag tar det.

Hoppas att du får vila i lugn och ro.
Kram Hannis

Sojka sa...

Men usch. :( Hoppas du mår bättre snart!
Här sitter man själv och blir inte av med sin förkylning. Drygt!
Kram

Decdia sa...

Kortison, superbra medel som också gör mycket skit... Vila upp dig!

Minko Chen sa...

nfl jersey wholesale
black friday 2015
herve leger dresses
cheap ugg boots
louis vuitton outlet online
belstaff outlet
michael kors outlet
air max 2014
true religion jeans outlet
christian louboutin,louboutin,louboutin outlet,louboutin outlet italia,scarpe louboutin
michael kors outlet online
fred perry polo shirts
oakley,occhiali oakley,oakley italia,oakley occhiali,oakley sunglasses
canada goose outelt
toms outlet
roshe run men
rolex watches,rolex,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
seattle seahawks
ray ban outlet
coach outlet
1105minko