tisdag 6 oktober 2015

come undone

Som vanligt i vissa mood plöjer jag mycket musik och lyssnar in texten, känslan, melodin eller en mix av dem alla tre. Hittar jag DEN låten är jag fast - det vet du säkert redan vid det här laget?! Kanske är det samma för dig? För mig är det i alla fall så att när jag lever mitt i en eller flera starka känslor (det kan handla om både gladkvillriga som sorgsna - och ja, de kan upplevas på en och samma gång, tro mig) hamnar jag plättlätt i repeatträsket och lyssnar om och om igen. Att landa i en känsla som är så himla härlig eller så himla deppig och på riktigt leva ut den - det kan nog endast musiken hjälpa till med ... om inte en stor fet kram förstås. Den där äkta närheten som får hjärtat att svämma över. Det är den och musiken.

4 kommentarer:

Decdia sa...

Jag har också en förmåga att snöa in mig på en låt. Just nu är det Rickard Wolffs Vackra pojkar, det inte varför men det är så skön klang i den.

znogge sa...

Hur väl känner jag inte igen det där! Jag kan fullkomligt fastna och lyssna om och om igen!

Ama de casa sa...

Jag lyssnar väldigt lite på musik (utom kanske när det är schlagertider). Däremot brukar nån gammal låt fastna i huvudet så att jag går och gnolar på den. Hela tiden. Mycket irriterande, framförallt för omgivningen :-)

Minko Chen sa...

barbour jackets
discount oakley sunglasses
baltimore ravens
mulberry uk
karen millen uk
denver broncos
north face jackets
tory burch outlet online
canada goose outlet
nike air huarache
jordan shoes 2015
kobe 9
michael kors outlet sale
green bay packers
ugg boots on sale
cheap wedding dresses
cheap jordan shoes
juicy couture tracksuit
louis vuitton handbags
1105minko