onsdag 21 oktober 2015

alldeles för länge

Jag är så trött och just nu undrar jag hur jag någonsin ska orka något annat än att vila. Det slår kanske lite extra hårt eftersom jag haft en sådan energi och vilja ett bra tag nu. Eftersom jag kämpat och kämpat och då blir liksom tröttheten och känslan av att vara en blöt trasa bara ännu värre. Lite som en käftsmäll - och jag känner mig lat. Som att jag flyr från mitt ansvar som samhällsmedborgare bara för att jag behöver vila.

Men så kommer jag till insikt. Att det är ju faktiskt precis tvärt om. Jag har varit stark och envis alldeles för länge. 

Nu igen.


Idag hjälper mig Underbara Clara att sätta ord på det

5 kommentarer:

znogge sa...

Precis! Det gäller att tänka i rätta banor och inte ge sig själv dåligt samvete. Det är ingen som vill drabbas av sjukdom eller dåligt mående med avsikt.

Kram

Annika sa...

Självklart ska du inte ha dåligt samvete för att du är trött och måste vila. Man ska lyssna på kroppen. Vila dig och hämta krafter så känner du dig förhoppningsvis bättre snart. Stor kämpa på kram från mig.<3

Jämtlandshanna sa...

Ja, det är så viktigt och samtidigt så lätt att glömma, att man måste lyssna på kroppen.
Min säger just nu åt mig att gå och lägga mig, så jag får väl göra det... ;)
Kramar till dig, kul att du hittade mig på Insta!!:D

Sojka sa...

Ibland säger kroppen helt enkelt ifrån och då ska man lyssna. <3

Minko Chen sa...

nfl jersey wholesale
black friday 2015
herve leger dresses
cheap ugg boots
louis vuitton outlet online
belstaff outlet
michael kors outlet
air max 2014
true religion jeans outlet
christian louboutin,louboutin,louboutin outlet,louboutin outlet italia,scarpe louboutin
michael kors outlet online
fred perry polo shirts
oakley,occhiali oakley,oakley italia,oakley occhiali,oakley sunglasses
canada goose outelt
toms outlet
roshe run men
rolex watches,rolex,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
seattle seahawks
ray ban outlet
coach outlet
1105minko