tisdag 8 september 2015

vi kommer till ett träd

Always look on the bright side of life. Förkylningen, feberkänslan och min Crohns med stundande inflammation i mage och leder går så klart hand i hand. Jag tar varje tillfälle i akt att sova. Men de går också hand i hand med lyckan, strävan och energin som kommer sig av att jag trivs så otroligt bra på mitt jobb. Att jag har ont och är trött spelar liksom ingen roll just nu. Det tar ingen plats egentligen eftersom lyckan är så pass mycket större.

Idag känner jag för ett rejält pass på gymmet. Inflammationerna sitter i tårna och fotlederna för stunden så det går att gymma på relativt obehindrat och att bli hindrad av min Crohns är något jag vägrar ... även om det blir bilen i stället för cykeln till jobbet. Vi kommer till ett träd. Vi kan inte gå runt det. Vi måste klättra upp i det ... lite så är det för mig att leva med Crohns. Hindrar sjukdomen mig från något, ja, då hittar jag en annan väg.

pic: weheartit

7 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Blir så glad över att läsa hur bra du trivs på ditt arbete Sara. Det är så viktigt det där. Att man verkligen trivs och känner energi av det sammanhang man tillhör. Trist med ditt skov men samtidigt så gillar jag din inställning. Att göra det bästa av det och påverka det som går att påverka. Jag kan känna igen mig i det. Att acceptera sin sjukdom men inte låta den bli den jag är. Inte låta den hindra mig från att leva. Det är där jag och min cancer befinner oss just nu.

Ta hand om dig.♥

Kram Lotta

Decdia sa...

Du är verkligen stark som lyckas ha positiva tankar trots att det är tungt.

znogge sa...

Vilken fantastisk liknelse och så roligt att du trivs bra på ditt jobb. Det betyder verkligen mycket.

Kram

The Place To Be - Malin sa...

Förstår att det måste vara jobbigt med smärta. Men rätt inställning gör ju ändå att man kan ha ett bra liv.

Verkligen strongt av dig att kunna tänka så!

Kram Malin

Lina sa...

var det den sången man sjöng med tungan under läppen? ;)

Meiqing Xu sa...

15911meiqing
michael kors outlet online
michael kors outlet
ray ban glasses
louboutin,christian louboutin,red bottoms,louboutins,red shoes,red heels,christian louboutin sale,christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
michael kors outlet
rolex watches outlet
coach outlet
coach outlet store online
louis vuitton
longchamp handbags
michael kors outlet
michael kors uk
jordan 13
abercrombie
kate spade
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
adidas superstar
jeremy scott shoes
www.louisvuitton.com
adidas originals
cheap jerseys
true religion jeans
ralph lauren
louis vuitton outlet
adidas original trainers
marc jacobs
nike air force 1
oakley vault

Maria at inredningsvis sa...

Vilket vackert fantasy träd :)

Idag har jag förhöjande inredningstips på bloggen :)

Ha en fin ny vecka!

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor