söndag 20 september 2015

tripp, trapp, trull

Tack och lov börjar inflammationerna i lederna att gå ner, har inte så värst ont längre utan är bara svullen och igår fick jag till ett riktigt bra, intensivt och långt träningspass på gymmet. Brottas med en hel del känslor just nu, både lyckliga fyllda med härliga och bubbliga endorfiner men också jobbiga och skrämmande inför förändringar och framtiden (varför skrämmer förändringar så? Kanske just för att den här är så stor och det inte riktigt går att ta på. Det är osäkert och eftersom jag har kontrollbehov väller panikkänslorna över stundtals. Förändring, på gott och ont). Hur som helst. Alla känslorna vällde över och resulterade i en ordentlig genomkörare på gymmet. Det kändes skönt. Märks att träning ger resultat och skydd för lederna. Börjar se resultat rent kroppsligt också och börjar trivas allt mer i mig själv. Det är skillnad på att vara smal och otränad än att vara smal och vältränad. Jag föredrar det sistnämnda. 

Det blir nog banne mig en tur till gymmet idag också. Jag och en kompis tänkte testa på ett "nytt" gym. Samma kedja men annan lokal nära mitt jobb, vilket är perfekt, för då kan jag lätt träna direkt efter jobbet.

tripp, trapp, trull. Olika längder från Ellos.se

4 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

Så skönt att värken ger med sig lite & ...
Hoppas förändringarna för med sig mycket positivt!
/Kram finaste ♡ ...

Hannis sa...

Dom där förändringarna..
Undrar också varför dom är så skrämmande ibland, även om det leder till något bra i slutändan.
Kanske är det dom där tankarna på att man vet vad man har men inte vad man får, trygghet på något sätt.

Skönt att du börjar trivas med dig själv!
Det är då träningen ger något riktigt bra=))
Kram Hannis

Ama de casa sa...

Skönt att du inte har sådär jätteont längre!

Här består träningen i att gå uppför backar. Tyvärr finns den en himla massa godsaker i dom där backarna också... ;-)

znogge sa...

Förändringar är ofta skrämmande innan man är igång med dem. Då brukar det oftast bli bra och man undrar varför man oroade sig så. Men det beror självklart på vad det gäller...

Kram