tisdag 29 september 2015

sponsrad video: håll formen med ola forssmed

Haha, inte en chans att jag skulle dra in på gymmandet och den månadskostnaden även om jag gärna vill spara en slant varje månad. Mitt gymkort rör ingen! För även att det visst finns smarta lösningar där man kan hitta vardagsmotionen så som i filmen (om än inte lika extremt kanske, haha) skulle jag aldrig nöja mig med vardagsmotionen i form av cykling, promenader och trappan i stället för hissen. Det skulle tråka ut mig och inte ge utlopp för min energi och mitt behov av att helt gå in i mig själv när jag tränar styrka på gymmet. Det är min väg till hälsa, så väl fysisk som psykiskt. Det finns nog ingen plats där jag kopplar av lika mycket som på gymmet. Nej, det finns andra sätt att spara, utan att behöva lämna in sitt gymkort. Har du några bra tips mottages dessa tacksamt. Mitt tips är i alla fall att handla i lågprisbutiker så som ÖoB när det kommer till basvaror så som rengöringsmedel och dylikt. Det går att komma undan billigare och spara.

..

det här är ett sponsrat inlägg