onsdag 16 september 2015

sponsrad video: Det finns inga mirakelkurer för att skaffa erfarenhet. Men det finns genvägar.

..

När jag vill känna mig extra trygg och erfaren, inför ett möte eller en arbetslagsträff eller så, brukar jag alltid klä mig lite smått stiligt så där. Så där som jag trivs när jag är i min yrkesroll. Läraren Sara. Kläder som ger pondus och råg i ryggen. Jag är ganska ny i min yrkesroll och därtill ganska ung (ja, tack, fortfarande) så att utstråla erfarenheter genom att klä mig så jag trivs blir min genväg till att lyckas boosta mig själv.

För någon som jag, som ser mycket yngre ut för min ålder skulle kanske en mirakelkur för att se lite mer erfaren inte vara helt fel stundtals. Men rynkor på burk? Haha, nej tack. Min erfarenhet får utstrålas på annat sätt. Såklart finns det andra genvägar att gå. Kolla in videon så får du se. 

det här är ett sponsrat inlägg