lördag 12 september 2015

och jag var inte längre ung

Jag smet snabbt iväg till gymmet mellan jobb och after work som en fin inledning på helgen. Alltid lika skönt. Skulle näst intill kunna bo där på gymmet. Gymmet, jobbet, after worken. Det är så sällan jag går ut men med det här sällskapet var det superkul och jag som älskar att vara social mår så bra av utekvällar lite nu och då. Att inte bara vara fröken Sara eller mamma Sara eller ... ja. Det mår nog alla gott av. Att kunna vara sig själv i alla dess former. Jag borde göra mig själv en tjänst och gå ut oftare.

Vi var ett litet gäng från jobbet som fick sällskap av några kompisar till en kollega. Tillsammans åt vi, quizade och spelade shuffleboard. Själv sålde jag in mig som 34 år och även om det kändes lite fel att säga så, nästan som att ljuga, var det sant nästan hela kvällen. Varför berätta om födelsedagar när man kan prata om drömmar, gungor och säkerhetsselar? Hade tänkt komma hem med en buss vid elva men missade den precis framför näsan så jag vände tillbaka till baren och gänget som tunnats ut för ännu ett parti shuffleboard och sen blev klockan midnatt och jag var inte längre ung. Tog taxi hem!


6 kommentarer:

znogge sa...

Finns klara fördelar med taxi när timmen blir sen ;-) Oavsett ålder skulle jag vilja säga!

Kram

kaatariina sa...

Vilken härlig kväll. Ha en fin helg!

Decdia sa...

AW skulle jag också vilja gå på, fast det blir en billig fylla eftersom mitt aw hade varit klockan sju på morgonen. Haha!

Mittgodastefinaste sa...

Härligt inlägg!

Kram Jenny

Ama de casa sa...

Så trevligt och roligt! Taxi är man värd att unna sig ibland :-)

Rund är också en form sa...

Ja, det är roligt att gå ut och bara vara sig själv. :-)
Men också sant att man inte är helt ung längre... Men MEST ung va? ;-)

Kram M