torsdag 10 september 2015

mad about the boy

Idag har det varit ännu en sån där fantastisk dag på jobbet med mina goingar till elever och härliga kollegor. Jag får nypa mig i armen flera gånger för att verkligen inse att det är på riktigt, den här verkligheten som blev med mitt nya jobb. Jag älskar det!

Efter jobbet passade jag och Indra, som slutade samtidigt, på att ta en snabb shoppingrunda innan middag och träning. Nu ska jag krypa upp i soffan en stund och värma mig under en tjock filt och läsa lite. 


5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Lät mysigt med ett soffhörn och en bok. Här ska jag strax ge mig ut på stan igen och jaga lite mat. :-)

Decdia sa...

Hur är den? Ibland är jag lite skeptisk till uppföljare...

Znogge sa...

Jag har läst den men föredrog nog hennes första. I dag hämtade jag hem "Kvinnan på tåget" som ska vara mycket bra så nu gäller det att hitta lite egentid till läsning bara...

Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Mysigt med mamma-och dottertid.
Tack för boktipset.
Kram Pia

Villa Freja sa...

Sv. Jag har inte kommit så långt in i boken men hittills verkar den dessvärre sämre än första boken :(