onsdag 2 september 2015

gå bananas

Köksrenoveringen har stått på vänt nu ett bra tag (och så till sist gjorde vi ett ryck i helgen nu som var). Jag har velat kavla upp ärmarna i flera veckor och hugga i med det sista men vila och tålamod är också fina dygder har jag hört. Nu är det mest finlir kvar. Lister, lite målning, hyllor som ska upp på väggarna och som redan är målade och till sist tapeter som vi ännu inte hunnit kika på. MEN - en stor klapp på axeln för vi har faktiskt gjort allt SJÄLVA även om varken jag eller Chris har tummen riktigt där den ska sitta när det handlar om renoveringar och dylikt. Vi har gjort det ändå och vi har gjort det bra. Cred!

Köket är på samma gång både toppmodernt och lite gammaldags med sin pärlspont och detaljer och går mestadels i vitt, vitt och vitt och sedan lite grått. Tapeten kan med andra ord få gå lite bananas, det lilla som behövs ovanför diskbänkens kakel.

Nåt med lite galna mönster kanske - och lite färg (dock inte för mörka färger utan mer liksom färgglatt). Gärna gammaldags retro lantligt för att mjuka upp de stela raka rena linjerna.

Tips?