onsdag 30 september 2015

för första gången

Jag går igenom livomvälvande saker just nu. Saker som jag styr och är så himla stark i. För första gången någonsin tror jag att jag gör något för mig, helhjärtat utan att tänka på någon annan. Förutom att jag alltid prioriterar mina barn så klart. Men nu är jag också snäll mot mig själv, håller om och håller av. Jag styr mig dit där jag vill vara. Jag är gladkvillrig och förväntansfull inför framtiden.

Samtidigt som det inte går att sticka under stol med att det mitt i lyckokänslan som kvillrar också finns sorg och som alltid när jag hamnar i ett speciellt känslomood lyssnar jag på musik, Gärna att jag hittar en låt som får gå på evighetslång repeat. Så som Tougher than the rest som jag skrev om nedan. Älskar den låten och lyssnar den sönder och samman samtidigt som känslorna tumlar om varandra.

Life is good.


8 kommentarer:

znogge sa...

Det är väldigt viktigt att göra saker för sig själv och prioritera det. Hoppas allt går planerat och att allt blir bra!

Kram

Hannis sa...

Det låter fint tycker jag, kärleksfullt.
Det behöver man, ta hand om sig själv.

Kram Hannis

Ama de casa sa...

Låter som du är inne i ett bra flöde nu - fortsätt så!

The Place To Be sa...

Det låter bra, riktigt bra!

Glada kramar Malin

Decdia sa...

Härligt att du känner så!

Gemsofmylife sa...

Du ska ta hand om dig själv !! vill du prata vet du vart jag finns !!
Kram Sanna

Villa Freja sa...

Tack fina Gemsofmylife/Sanna! Kram.

VisaLiza sa...

Att vara snäll mot sig själv är alltid ett klokt val. Skönt att kunna ta ett sådant beslut. Heja dig! Kramar Liza