söndag 13 september 2015

"födelsedagsbröllop"

Även om det strömmade in en hel del grattis glömde jag nästan bort att jag fyllde år igår. Tack alla. Jag känner mig så lycklig och minst ett år yngre i hjärtat, vilket borde betyda att min nya mentala ålder hamnar på 26?! Hur som helst. Jag borde verkligen bli bättre på att ta hand om mig själv och fira det som faktiskt är min dag. Man lever bara en gång så varför sopa en födelsedag under mattan som något oviktigt? I går var jag dock fullt upptagen med bröllop. Barnens ena kusin gifte sig.


Det var ett fint, hemtrevligt bröllop utomhus och festen hölls sedan på Nolhaga slott med god mat och en trevlig bords"herre" som jag råkade kasta kniv på. Faktiskt precis efter att vi halkat in på ämnet "klantighet" och jag beskrivit mig som sådan ... rätt så klantig. Och vips kom kniven flygande. Tur jag levde upp till förväntningarna om att vara mig själv och inte en stel liten pinne där på stolen, haha.

Det blev en glad, men tidig kväll. Jag längtade hem till barnen och behövde dessutom avlösa min snälla syster som varit barnvakt. Lillkusinen var trött såklart och behövde hem och sova. Stort tack för hjälpen med barnen, tacomiddagen, födelsedagspresenten och ett renstädat kök! 


Brudparet som jag fejdade ut ...

7 kommentarer:

The Place To Be - Malin sa...

Stort grattis i efterskott! Bra där att fira! Jag brukar också sopa det under mattan! Men i år ska jag nog anamma dig och fira och dessutom fylla ett år yngre :-).

Oj det lät farligt det där med knivar som flög :-).

Kram Maln

Decdia sa...

Grattis i efterskott! Min fb säger bara till när folk fyller år när den känner för det... morr.
Kul med bröllop och de ser himla fina ut.

znogge sa...

Bröllop är alltid glada och trevliga tillställningar och lite knivkastning får man bjuda på ;-)

Kram

Villa Ell sa...

Grattis! Jag håller med jag tycker att lite kan man väl fira att man fyller år...

Trevligt med bröllop :-)

Kram Sandra

Ama de casa sa...

Grattis än en gång! :-)

Haha! Att bordsdamen kastar knivar hör nog inte till vanligheterna... :-)

Vilket vackert brudpar!

Gemsofmylife sa...

Hihi du är för go ;) sånt händer mig med rätt ofta ...att klanta till det på olika sätt ;)
Grattis finaste du är värd att fira hur mycket som helst :)
Och mycket fin bröllops bild du tog :)
Kramisar till dig ❤️ Sanna

HönaPöna sa...

låter som att du har haft en fin helg.. och grattis lite såhär efter!