onsdag 9 september 2015

den som lever får se

Idag blir det en skojig, men lång och kanske lite ansträngande dag på jobbet. Vi ska gå på utflykt det första vi gör nu på morgonen och planen är att vara borta hela skoldagen. Här kunde jag inte planerat in mitt inflammatoriska skov något sämre, för vi ska gå en ganska så bra bit. Tur vi går med barn, med andra ord med barns steg i barns takt, så jag hinner nog halta med. Värre är det med smärtan och risken att förvärra, men men ... always look on the bright side! Lite ansträngande alltså. Men kul. Efter skoldagen blir det möten och planeringar vilket alltid är lika roligt och lärorikt. Eftersom jag inte har tillgång till bilen hela dagen och har för ont för att cykla är planen att dröja mig kvar på jobbet en timma tills jag kan bli upphämtad. Under den timman är planen att förkovra mig i matematikinlärning i förskoleklass.

På tal om det. Jag kanske är krejsyyy totalt, men jag funderar på att söka en distansutbildning till förskolelärare (helst hade jag velat läsa till F-3 lärare men den utbildningen ges inte just nu på distans via campus i Alingsås) eftersom jag vill bli helt och hållet behörig lärare i förskoleklass. Undrar om jag orkar/hinner läsa ett heltidsprogram samtidigt som jag jobbar heltid? Den allra största frågan är dock vad eller om jag kan validera något, exempelvis praktiken och dylikt.

Den som frågar söker svar. Tror baske mig att jag ska söka, komma in och sedan ... den som lever får se.


5 kommentarer:

The Place To Be - Malin sa...

Låter som en mysig dag! Hoppas att det går bra trots att du har ont.

Låter lite mycket att köra 2 heltid, men bara du kan ju veta. Och kanske kan man ta det på halvtid? Hur som helst lita på magkänslan!

Kram Malin

Ama de casa sa...

Hoppas det har gått bra trots ontet!
Kram

Lina sa...

alltså nej! du har inte fler timmar än andra! plus att du måste lära dig av dina misstag att ta det liiiiite lugnare nu än innan. För guds skull människa (med glimten i ögat) skärp dig!!
utbildning, visst - kul! men inte heltid med ett heltidsjobb! tillsammans ska d max bli heltid!

znogge sa...

Läsa på heltid och jobba heltid -nej! Jag har kollegor som läser på halvtid och jobbar heltid och det är ett rejält pussel bara det. Utbildning i all ära men var rädd om dig...

Kram

Meiqing Xu sa...

15911meiqing
coach outlet
nike uk
michael kors handbags
ray ban glasses
louis vuitton
adidas originals
ralph lauren outlet
michael kors
nike trainers uk
michael kors outlet
michael kors handbags
abercrombie and fitch
louis vuitton handbags
hollister,hollister co,hollister jeans,hollister.com,hollister ca,hollister clothing
coach factory outlet
coach outlet
lebron james shoes
nike trainers
toms outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet
jordan 4
coach factory outlet
abercrombie and fitch
michael kors outlet
kobe bryant shoes
nfl jerseys
cheap jerseys
ray ban sunglasses
louis vuitton