måndag 31 augusti 2015

svart på vitt

För andra året i rad (även mitt andra år som lärare) undervisar jag i en förskoleklass även fast jag är lärare i fritidshem - tillika idrotts-, svenska- och mattelärare och därmed (E. G. E. N. T. L . I. G. E. N) inte är behörig förskoleklasslärare - även fast jag på kunskaps- och erfarenhetsbasis känner mig både kompetens, bekväm, professionell och behörig. Synd att det inte är svart på vitt på papper bara.

Hur som helst har jag insett att jag hör hemma och älskar att arbeta i förskoleklass. Jag vill för alltid vara just här och ingen annanstans. Just nu kan jag faktiskt inte ens tänka mig att jobba någon annanstans än just i förskoleklass.

Jag vet inte hur men på något sätt ska jag fixa det där så att jag blir behörig. Vägen hit där jag är idag har varit minst sagt krokig, svår, underbart rolig, fel och snårig och jag är inte framme än. Men någon gång.


6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Håller tummarna att du lyckas!

The Place To Be - Malin sa...

Men bara att du vet vad du vill är ju underbart! Sen får du ta vägen dit med små, små steg och till slut är du framme!

Kram Malin

HönaPöna sa...

jamen såklart... vem trivs inte i förskoleklass liksom :-)

Christina sa...

Du kommer säkert att fixa det. Låt det ta sin tid bara, Rom byggdes inte på en natt.

Stor kram och lycka till med höstterminen!
Christina

znogge sa...

Har man väl hittat rätt så går det mesta att lösa. Om inte annat kan du säkert med tiden söka om utökad behörighet...

Kram

Meiqing Xu sa...

15911meiqing
kate spade handbags
nfl jerseys
abercrombie fitch
coach factorty outlet
michael kors
jordan 11s
cheap vans shoes
michael kors outlet online
christian louboutin
nike roshe run women
abercrombie and fitch
jordan 11
jordan 8s
michael kors outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
hermes
tods shoes
michael kors outlet
ray ban sunglasses
tods outlet
prada shoes
ray ban sunglass
louis vuitton
louis vuitton
louis vuitton
mcm handbags
michael kors outlet online
gucci shoes
coach outlet