torsdag 27 augusti 2015

skinny or fit

Egentligen behöver jag inte orda på så mycket om det här eftersom Malin gör det så bra HÄR. Det är jag i min kropp. Kalla det gener eller något valfritt men jag har alltid kunnat äta "vad jag vill" utan att det syns på kroppen. Sa jag PÅ kroppen? För inuti mår ingen kropp bra av att äta "vad som helst" även om det inte syns utåt. Samtidigt har jag alltid ätit nyttigt liksom också! Alltid. Länge var jag smal för smal var vad jag ville vara. Skinny. Men efter tre barn och en ålder som långsamt tar ut sin rätt (haha, det låter som om jag börjar bli gammal?!) har jag gått från smal till att fortfarande vara smal men inte på rätt sätt. Rätt för mig ... Med åldern har jag också fått en ny självbild som måhända är mer hälsosam både fysiskt och psykiskt. Jag vill inte längre vara skinny. Jag vill vara fit. Inte för att jag vill springa omkring naken (haha) utan för att jag vill trivas med mig själv. Fortsätta att trivas med mig själv. Äta, träna, njuta kan sammanfatta mitt "nya" liv. Skinny or fit?

4 kommentarer:

Lina sa...

Skinny känns ute - man får mer ork av att va fit :)
Hälsosammare

mao qiuyun sa...

ugg boots
michael kors outlet online
burberry outlet
denver broncos jerseys
cheap jordans
ralph lauren
yoga pants, http://www.yogapants.us.com
the north face uk
ray ban,rayban,occhiali ray ban,ray-ban,ray ban occhiali,ray ban sunglasses
tory burch outlet
ray ban
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
ray ban
insanity workout
pandora
herve leger dresses
tory burch outlet
babyliss pro
michael kors uk
tods outlet
beats headphones
celine outlet
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
nike air max uk
rolex watches uk
air force one shoes
supra shoes
oakley sunglasses
gucci handbags
philadelphia eagles jerseys
hollister shirts
karen millen dresses
ralph lauren uk
san antonio spurs jerseys
oakley sunglasses
0827maoqiuyun

Ama de casa sa...

Själv går jag efter orden att "rund är också en form" :-)

Rund är också en form! sa...

Ama de casa:
EXAKT! ;-)

Jag känner mig tacksam över att jag trivs i min kropp numera. Trots att jag väger mer än när jag var 17 och vägde "politiskt korrekt"/"lagom" till min längd (vad nu det är och vad går gränsen)!?
Hur som... Slutkontenta. Hoppas alla hittar acceptans för sig själva och för kroppen faktiskt klarar. Inte hur den ser ut. :-)

Kram M